BALLUGALL PRESENTA “AL VOL” A L’AUDITORI D’ALCÚDIA

76

Aquest dissabte 17 de novembre, a les 20 hores, a l’Auditori d’Alcúdia, el grup Ballugall presenta el seu segon disc Al vol. L’espectacle, que durarà 60 minuts, és apte per a tots els públics. El preu de l’entrada és de 5 euros.

Segons Ballugall “Al Vol”, ha estat un projecte llarg i completament gravat, editat i masteritzat pel grup. Un treball que ha comptat amb col·laboracions del nivell de Miquela Lladó (veu a “Una noia navegant”, un dels temes més populars de la comèdia musical Somnis de Pescador de Miquel Bota Totxo), Toni Galmés qui s’ha encarregat de fer les il·lustracions del disc i la presentació ha estat a càrrec de Felip Munar, entre altres col·laboradors.

Com els anteriors treballs del grup, ha estat editat gràcies a les aportacions dels mecenes participants del Verkami i compta amb llicència Creative Commond, perquè l’objectiu del grup és que la música sigui lliure i tothom en pugui gaudir”.

A partir del dissabte 17 de novembre, el disc es podrà descarregar de forma gratuïta a la web del grup: www.ballugall.com També es podrà adquirir el disc en format físic als punts de venda habituals, així com a totes les plataformes digitals.

PUBLICITAT

Aquest segon disc, arriba quatre anys després del primer treball de llarga durada de la formació pollencina. Tanmateix, però, l’objectiu és el mateix: aportar les seves composicions al panorama del folk tradicional mallorquí. Des de Ballugall, qualifiquen el seu estil musical com a Folk-Pop (Folk mediterrani), o sigui música pensada per ballar a les places, Jotes, Boleros, Fandangos, Mateixes i altres danses, però amb un “toc” modern i que convida a ser gaudida fins i tot per aquells que sols pretenen escoltar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT