AVUI ELS TRONS DE LES CANONADES DONARAN EL SUS A LA PATRONA 2018

238

Canonades Thundertruck

Qui sap si AC/DC va visitar Pollença abans de escriure Thunderstruck!Avui son les canonades, avui comença la Patrona. No et perdis res dels actes d'avui i fes una ullada a aquest article. puntinformatiu.cat/avui-trons-canonades-patrona-2018

Publicada por Punt Informatiu en Jueves, 26 de julio de 2018

PUBLICITAT

Ja hi som! Avui, 26 de juliol del 2018, Santa Aina, comencen oficialment les festes de la Patrona de Pollença. Les paperines ja coronen la Plaça Major i els bars ja es preparen per una setmana de trull. De molt de trull.

A les 14:00 a la placeta de Monti-Sion, després d’un petit refresc a l’entrada de la sala de plens i d’unes breus paraules del pregoner d’enguany, començaran a tronar els canons dels cristians. Just després, els tambors i les cornetes de la Tropa del Soldà sonaran en una curta cercavila fins a la façana principal de l’Ajuntament, on es desplegarà la descomunal bandera de “sang i dol”.

En aquest punt, molts pollencins decidiran continuar la festa, i d’altres, anar a dinar. Però a les 20:30 tornaran a vibrar les membranes dels tambors del la Tropa del Soldà, fins a l’inici del Pregó, a les 22:00.

Enguany el pregoner és Josep Antoni Cifre Rodríguez, misser pollencí que xerrarà de “L’alquímia del que volem som, del que volem ser”. Com sempre, la Banda de Música de Pollença culminarà l’acte al so de l’Alborada i el Visca Pollença. Al final, mentre la banda surt en cercavila pels carrers de Pollença al tocant En Guerrilla”, els assistents al pregó podran gaudir d’un granissat a la sortida del Claustre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT