AVUI, SANT ANTONI, FA OLOR DE PI I DE MULTITUD

648
Fotografia del fogueró guanyador del Concurs de 2016. Foto Magdalena Oliver.
Fotografia del fogueró guanyador del Concurs de 2016. Foto Magdalena Oliver.

Sant Antoni i en diumenge, això fa olor de Pi i de multitud, multitud de pollencins que no sempre tenen festa en aquest dia i multitud d’externs que, aprofitant que tampoc fan feina, arribaran fins a la vila per veure aquesta tradició única a Mallorca, el dia 17 de gener.
Tanmateix, però, la festa començarà aquest matí amb la colcada i beneïdes de Sant Antoni, primer a Pollença (10 hores) i després al Port (11’30 hores).
Al Port de Pollença, ja n’hi ha que comencen a partir cap a Formentor des d’on, més prest o més tard, el Pi arribarà al Moll i, després de fer una volta, el plantaran a la plaça Miquel Capllonch. Tot d’una que sapiguem qui l’ha pujat, us ho farem saber. Estau atents!
En acabar la colcada (11’30 hores), els pollencins pujaran cap a Ternelles. Si tot va bé, el Pi començarà a davallar a les 14’30 hores i anau a saber a quina hora arribarà a la plaça Vella, i molt manco a quina hora el clavaran. En ser-hi, veurem! I, per suposat, tot d’una que hi hagin pujat, en donarem detall. Seguiu-nos!

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT