AVUI PER LA PATRONA, CINEMA A LA FRESCA I L’HUMOR D’AGUSTÍN EL CASTA

154

Encara que de vegades no ens ho sembli, estem en plena Patrona. L’any passat tal dia com avui es va celebrar l’Afama Chef, el Dragut Festival i va haver-hi ball de saló a la Plaça Major, però de llavores ençà el món s’ha cap girat, i de quina manera. Però la vida continua, i la Patrona també!

Avui a les 19,30 hores hi haura cinema a la fresca a la plaça de Ca les Munnares amb la projecció de la pel·lícula d’animació “Mascotas 2”. L’aforament és limitat i com a gairebé tots els actes s’haurà de pagar 1 euro a l’entrada.

I al Claustre del Convent a les 20,30 hores començarà l’espectacle d’humor d’Agustín el Casta titulat “Confinados”. Les 350 entrades disponibles, que tenen un preu de 22 euros anticipades i 24 euros a taquilla, fa dies que s’han esgotat. Per aquest motiu El Casta oferirà una segona funció a les 22 hores, i per aquesta sembla que encara queden localitats. Les entrades es poden comprar al Club Pollença, a Electrodomèstics Cuadrado i a B The Travel Brand. Al moll es poden adquirir a Electrodomèstics Reus i a Seguros Lorente. Si es volen adquirir a taquilla, s’hi ha d’anar una hora abans. Els beneficis d’aquest espectacle aniran a l’associació de pares de nins amb cancer de Balears (ASPANOB).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT