AVUI MERCADET DE SEGONA MÀ AL PORT DE POLLENÇA

260

Avui, divendres 14 d’agost, l’associació Undermoll organitza un mercadet de segona mà. Serà entre les 19 i les 23 hores, a la plaça Miquel Capllonch.

La intenció de fer un mercadet de segona mà és per dur endavant el projecte d’Hort Urbà que Undermoll vol presentar oficialment el mes de setembre.

Tenint en compte al situació de pandèmia, es limitarà l’aformanent per accedir al recinte del mercat, que serà a l’aire lliure, però serà un circuit tancat, perfectament delimitat amb una entrada i una sortida. Tant a l’accés com a la sortida del mercadet, hi haurà gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans. I l’ús de la mascareta serà obligatòria per accedir al recinte del mercadet.

Per la seva banda, Undermoll garanteix que els objectes a la venda es desinfectaran sovint, motiu pel qual demanen el compliment de les normes abans apuntades.

PUBLICITAT

Undermoll és una Associació Cultural sense ànim de lucre que pretén desenvolupar activitats relacionades amb l’art i la cultura, en el sentit més ampli. Activitats d’oci, però d’un caire més alternatiu, de les que són habituals al municipi. L’esperit l’associació és servir de grup motor per crear relacions entre gent de procedències i edats molt diverses, a més de col·laborar amb les altres associacions del municipi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT