AVUI I DIJOUS, NOVES REUNIONS DE LA XARXA DE SUPORT MUTU

164

Xarxa de Suport Mutu anuncia noves reunions per avui, 7 de juliol, entre les 18 i les 20 hores, al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port i dijous 9 de juliol, entre les 18 i les 29 hores, a l’Oficina d’Informació Turística de Pollença (Convent de Sant Domingo amb entrada pel carrer Pere Josep Cànaves).

Com a les reunions de la setmana passada, hi haurà professionals per ajudar a tramitar la renda mínima vital, fer qualsevol altre tràmit o respondre a qualsevol altre necessitat que tengueu. Per això, avui, podeu anar al Centre Cultural del Moll o bé dijous 9 de juliol passar per l’Oficina d’Informació Turística. Tant en un lloc com a l’altre, us ajudaran de manera totalment altruista.

Com en les anteriors reunions, qui necessiti ajuda i no pugui anar a aquestes cites, es pot posar en contacte amb la Xarxa de Suport Mutu a través del telèfon 871 73 53 26.

Les reunions de la setmana passada

Els dies 30 de juny i 2 de juliol, la Xarxa de Suport Mutu Pollença va mantenir dues reunions amb persones que, degut a la situació de crisi econòmica i social, havien de tramitar la renda mínima vital i necessitaven l’assessorament d’un professional. Tant a Pollença com al Moll, hi va haver demanda per realitzar aquests tràmits i altres qüestions molt especialment relaciones amb les ajudes de lloguer, la manca de feina i, en conseqüència, de doblers.

PUBLICITAT

Al Moll, hi va anar més gent que a Pollença, però aquí varen tenir problemes de wi-fi, motiu pel qual la reunió d’aquesta setmana s’ha traslladat a l’Oficina d’Informació Turística.

Voleu col·laborar amb la Xarxa de Suport Mutu de Pollença?

Per altra banda, aquells que vulguin col·laborar amb la Xarxa de Suport Mutu com a voluntaris, poden enviar un correu electrònic a suportmutum@gmail.com, indicant que volen participar i aportant també el nom i la població. D’aquesta manera, els derivaran als membres de Suport Mutu Pollença i els incorporaran al grup que treballa en connexió amb la Xarxa de Suport Mutu Mallorca.

La Xarxa de Suport Mutu, de fet, és un grup de veïns que, des de l’autogestió, s’ajuda als uns als altres. La idea és teixir una xarxa veïnal, amb capacitat per resoldre problemes molt diversos de manera col·lectiva, sense caure en el paternalisme. No debades, Xarxa de Suport Mutu es defineix com a “veïnades” capaces de “resoldre els problemes de totes, per a totes i entre totes”.

Entre els membres de Suport Mutu, hi ha advocats, gestors, psicòlegs, electricistes, llanterners… i molts altres veïnats disposats a anar al supermercat o allà on sigui, donar suport psicològic, resoldre panes domèstiques… i, per suposat, tramitar ajudes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT