AVUI DIUMENGE, CINEMA INFANTIL AL CLUB

84

Avui, diumenge 4 de febrer, a les 17 hores, hi ha cinema infantil al Club Pollença, on projectaran el film La sopa de pedres i altres contes capgirats.

La sopa de pedres i altres contes capgirats és una selecció de curtmetratges de diversos autors, de 40 minuts de durada i per a un públic familiar d’entre 3 i 8 anys.

Estrenada a l’Estat espanyol el 13 de gener de 2017, La sopa de pedres i altres contes capgirats és una sessió de cinc petits films: A comptar ovelles de Frits Standaert; L’aventura de vestir-se de Samuel Guénolé; La manyopla i La sopa de pedres de Clémentine Robach, i La galeta segueix corrent de Pascale Hecquet; cinc historietes que adapten de forma original contes populars i costums universals entre els infants que veuran reflectits a la pantalla alguns dels seus problemes quotidians. Cinc històries plenes d’encant, fantasia i humor, presentades pel Mussol del Cinema, un personatge que a les nits es passeja per les finestres dels infants i recull les històries que els pares i mares expliquen als fills: després el mussol torna per explicar-nos-les en forma de curtmetratges i ajuda els més menuts a pensar sobre el que veuen, tot donant continuïtat a la narració a través de les cinc pel·lícules.

PUBLICITAT

La sopa de pedres i altres contes capgirats és el primer títol de la col·lecció “El Mussol del Cinema”, formada per seleccions de curtmetratges d’animació que comparteixen un fil conductor i una doble voluntat lúdica didàctica. El personatge del Mussol introdueix les diferents històries adreçant-se directament als petits espectadors i generant un vincle amb ells.

A la web de Rita & Luca Films (ritalucafilms.com), distribuïdora de cinema infantil independent, podeu accedir a un dossier amb activitats didàctiques perquè els infants continuïn gaudint de les històries de La sopa de pedres i altres contes capgirats a casa amb exercicis per pintar, dibuixar, escriure la seva pròpia història, jocs de diferències, laberints i una recepta per cuinar en família galetes de pastanaga, entre altres coses.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT