AVUI, DIA INTERNACIONAL DE LA DISCAPACITAT, ELS ARTISTES DE PRODIS INAUGUREN “NOSALTRES TAMBÉ PINTAM” A LA DIONÍS BENNÀSSAR

464
Programació organitzada per PRODIS en motiu del Dia Internacional de la Discapacitat.
Programació organitzada per PRODIS en motiu del Dia Internacional de la Discapacitat.

Avui, 3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat, els artistes de l’Associació Pro ajuda als Discapacitats de Pollença (PRODIS) inauguren l’exposició “Nosaltres també pintam”, a la Galeria Dionís Bennàssar.
La inauguració serà a les 19’30 hores i la mostra, amb obra de Juan Antonio Bennàssar, Magdalena Morell, Mar Coll, Cati Cerdà, Ángeles Martínez, Gaspar Vera, Manuel Martín, Carolina González, Pedro Baleato, Blai Cifre, Carme Vives, Joan Vilanova, Toni Vilanova, jesús Morillo, Emilio Torres, Josep Llobera, Neus Solivelles, Marina Caldés, Biel Torrens, matias Vidal i Tolo Guaita realitzada en els tallers amb l’artista, Josep Maria Alaminos, es podrà visitar fins al dia 10 de desembre, a la galeria Dionís Bennàssar, al carrer Antoni Maura, número 11, de Pollença.
Més enllà d’aquesta exposició que forma part del Projecte Artístic apadrinat per l’artista Miquel Barceló, PRODIS commemorarà el Dia Internacional de la Discapacitat amb altres activitats. Avui mateix, PRODIS participa a l’acte institucional que se celebra al Parlament de les illes Balears i demà, divendres 4 de desembre, entre les 9 i les 13 hores, a la plaça Major, muntaran una carpa, on a més de difondre informació sobre l’entitat, faran xocolata i coca per a qui vulgui berenar i col•laborar amb PRODIS. En cas de mal temps, aquesta activitat es farà a la seu de PRODIS, al carrer de Sant Josep.
Finalment, dimarts 8 de desembre, a les 16 hores, al camp de futbol del Port de Pollença, hi haurà un partit de futbol benèfic entre el Pollença i Port FC i el Binissalem.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT