AVUI COMENCEN LES FESTES DEL CARME

401

Avui, divendres 5 de juliol, comencen les Festes del Carme al Port de Pollença amb el pregó que dirà Joan Orell Bauzà i una llarga setmana d’activitats lúdiques, festives i esportives.

Divendres 5 de juliol

A les 18 hores, al parc infantil de l’edifici Miquel Capllonch, hi ha un taller de Transpolseres a càrrec de Chrysallis.

A les 20 hores, al local social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, s’inaugura l’exposició de fotografia “MO” de Toni Perelló Valls i la mostra dels tallers de costura, restauració i decoració de mobles.

PUBLICITAT

A les 21 hores, a l’església de la Mare de Déu del Carme, Joan Orell dirà el pregó “A les mares”. A continuació, hi haurà un concert a càrrec de Voicello i, per acabar, tots els assistents podran brufar les festes amb un granissat.

Dissabte 6 de juliol

A les 21 hores, al passeig Saralegui, VII Cursa popular marinera.

A les 23’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch, revetla amb Té la Marinera, el grup Aftersun i Deejaysgrup (a partir de les 23’30 hores, a la plaça de Miquel Capllonch).

Diumenge 7 de juliol

A les 19’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch, hi haurà mostra de ball de pagès a càrrec de l’agrupació Aires de la Cala i, 22’30 hores, començarà el concert a càrrec del grup Feeling.

Dilluns 8 de juliol

De 17 a 21 hores, a la plaça Miquel Capllonch, mercadet solidari a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

A les 18.30 hores, a l’aparcament de la Piscina Municipal, Festa d’aigua i atraccions aquàtiques per a infants. A continuació, hi haurà la festa de l’escuma i, en acabar, el camió antic dels bombers remullarà els nins.

A les 20.30 hores, des de la plaça Miquel Capllonch, partirà la cercavila amb els gegants de Pollença i l’Esbart de Sant Jordi acompanyats dels xeremiers de La font del gall.

A les 21.00 hores, a la plaça Miquel Capllonch, revetla concert a càrrec de Al Boleo, Spring Jam Time, Majava, The Order.

Dimarts 9 de juliol

A les 18’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch, animació infantil a càrrec de Uapidubi A les 22 hores, a la plaça Miquel Capllonch, nit d’humor a càrrec de Xavi Canyelles, Carlitos i Chely Capitán.

Dimecres 10 de juliol

A les 21.00 hores, a la plaça Miquel Capllonch, hi haurà sopar solidari a benefici d’AFAMA i ball de saló a càrrec de Galatzó, així com animació a càrrec de Xaranga.

Dijous 11 de juliol

A les 18.00 hores, a la platja de la Gola, hi ha taller d’estels perquè els infants aprenguin a fer estels i a fer-los volar.

A les 21 hores, a la plaça Miquel Capllonch, revetla concert a càrrec de Felix, Pep Toni & Cristian, The Order, Manteca Latin Project.

Divendres 12 de juliol

No hi haurà activitat per mor de les votacions dels càrrecs de la Patrona

Dissabte 13 de juliol

Entre les 7 i les 20 hores, a la platja de la Gola, hi haurà el Torneig “Dragut” de rugbi platja.

A les 19 hores, a la plaça Miquel Capllonch, hi haurà Ludoteca Colorins, espai de joc i entreteniment per a infants d’1 fins a 12 anys, en el qual podran gaudir d’una selecció de jocs i minidiscoteca.

I, a les 22 hores, començarà la festa a la Gola amb Deejaysgrup.

Diumenge 14 de juliol

A les 18.30 hores, a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, es dirà missa solemne a la parròquia de la Mare de Déu del Carme. S’interpretarà la “Salve Marinera” i, amb acompanyament de la Banda de Música de Pollença, l’”Himne a la Mare de Déu del Carme”. Acte seguit processó marinera amb les imatges de Sant Pere i la Mare de Déu del Carme. Per poder participar a la processó us heu d’inscriure prèviament a l’oficina municipal del Port de Pollença. En el cas que no estigueu inscrits, l’Ajuntament no es farà responsable dels possibles danys que se us puguin ocasionar.

A les 22.30 hores, des de la plaça Miquel Capllonch, partirà el Correfocs a càrrec de la colla de dimonis Ca de bou acompanyats dels tamborers Ca de bou. Itinerari: plaça de Miquel Capllonch, carrer de l’Ecònom Torres, passeig de Saralegui i la Gola.

A les 24 hores, a la platja de la Gola, focs artificials

Dimarts 16 de juliol

A les 20’30 hores, a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, actuació del Cor de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital