AVUI COMENCEN LES FESTES A SANT VICENÇ

360

Avui, divendres 20 d’agost, comencen les festes de la Cala Sant Vicenç que acabaran diumenge, encara que divendres que ve hi haurà l’acte del Naufragi Grec en una Nit d’Estiu.

Les activitats previstes per avui comencen a les 20 hores amb una cercavila a càrrec de la Banda de Cornetes del Soldà.

A partir de les 21 hores, a cala Molins, hi haurà una mostra de ball de pagès a càrrec del grup Aires de la Cala, amb la participació dels Gegants i Caparrots de l’Esbart de Sant Jordi.

Demà dissabte 21 d’agost, l’activitat començarà a les 18 hores, a cala Molins, on hi haurà una ludoteca per a infants, un acte per als més petits en el qual podran gaudir en grup de jocs i altres diversions, sempre seguint les mesures de seguretat vigents actualment.

PUBLICITAT

I, a les 21.30 hores, a cala Molins mateix, es farà el concert de la Banda de Música de Pollença.

Finalment, diumenge 22 d’agost, a les 19 hores, davant l’església de Sant Vicenç, hi haurà circ a càrrec de la companyia Ciro Art que presentarà “Los viajes de Bowa, la gata japonesa”. Venda d’entrades a ticketib.com.

I, a les 21.30 hores, a cala Molins, hi haurà la X Cantada d’havaneres a càrrec de Benlligats.

Totes les activitats són amb aforament limitat.

Naufragi Grec en una Nit d’Estiu

El divendres 27 d’agost, a les 20.30 hores, davant l’església de Sant Vicenç, hi haurà el Naufragi Grec en una Nit d’Estiu que, aquest 2021, per mor de la pandèmia, es redueix a un monòleg a càrrec de tres actrius inspirat en el vaixell grec que naufragà a Sant Vicenç.

Podeu reservar les entrades a través del correu electrònic naufragigrec@gmail.com Aforament limitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT