AVUI COMENÇA LA TROBADA DE PERCUSSIÓ

144

Avui, dijous 16 de maig, a les 17 hores, al Club Pollença comença la Trobada de Percussió, una trobada que s’allargarà fins al diumenge 19 de maig i que omplirà el cap de setmana de ritme.

Durant aquests dies i en el marc de la Trobada de Percussió, se celebrarà el IV Concurs de Marimba l’objectiu del qual és impulsar la carrera artística dels joves intèrprets de percussió. A més a més, però, hi haurà concerts i classes magistrals.

PUBLICITAT

A les 18 hores, d’avui 16 de maig, al mateix Club Pollença, hi haurà una actuació de percussió i dansa africana a càrrec de DuDuoDuo i, a les 20 hores, un concert de percussió contemporània a càrrec de Marc Moreno.

Demà, divendres 17 de maig, la jornada començarà a les 10 hores, al Club Pollença, amb una masterclass de percussió contemporània a càrrec de Marc Moreno i a les 12 hores, una masterclass d’improvisació amb Dani Catalán i Tobi Hausmann.

A les 17 hores, a la plaça Major, hi haurà percussió al carrer.

A les 19 hores, altra vegada al Club, l’Ensemble del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears (CSMIB) oferirà un concert i a les 20 hores, serà l’Ensemble Flashback qui oferirà un concert.

El dissabte 19 de maig, a les 10 hores, al Club Pollença, començarà la primera fase del Concurs de Marimba en la Modalitat B.

A les 12 hores, del mateix dissabte, començarà la masterclass de Pep Lluís García. A les 17 hores, hi haurà una altra classe magistral sobre percussió solista que anirà a càrrec de Phippe Spiesser i a les 19 hores, Manuel Martínez oferirà una masterclass sobre percussió orquestral. Finalment, a les 23 hores, Dani Catalán, Tobi Haussman i Michael Haupt participaran al Concert Projective.

Ja el diumenge 19 de maig, a les 10 hores, començarà la primera fase del Concurs de Marimba en la Modalitat A.

A les 12 hores, hi haurà un concert a càrrec de l’Ensemble de l’Escola de Música de Pollença.

El capvespre del dissabte 19 de maig, a les 17 hores, està programat un concert didàctic participatiu La Bruixa Ma-Maduixa.

A les 19 hores, començarà la final del Concurs de Marimba en la Modalitat A i, a les 20’30 hores, el guanyador de l’edició de 2018, Gerard Olives oferirà un concert al Saló d’Actes del Club.

El Concurs de Marimba consta de dues categories. En la categoria A, competeixen alumnes de 6è d’Ensenyaments Professionals i alumnat que cursa estudis superiors i, en la categoria B, l’alumnat d’Ensenyaments Professionals.

El tribunal per a les dues categories està format per Philippe Spiesser, Josep Devesa, Carlota Cáceres i Noé Rodrigo.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT