AVUI ACABA EL TERMINI PER APUNTAR-SE A L’ANADA EN CARRO A LA VORERA DE MAR

115

La Cooperativa Pagesa de Pollença, i l’ajuntament de Pollença, ja tenen organitzada la tradicional Anada en carro a vorera de mar per la Mare de Déu d’agost, el pròxim dia 15, que enguany és en divendres. Enguany, com ja s’ha fet els darrers anys, se sortirà del solar de Can Bach i s’anirà fins a la Roca de Llenaira.

La concentració de carros i bísties serà a les 9’30 hores i després de berenar es partirà cap al Port de Pollença passant pel Roser Vell, el carrer Major, el camí de la Cova del Boter i el camí de Llenaira. S’hi ha d’anar en qualsevol mitjà que no sigui motoritzat, preferentment en carro o a cavall. A l’arribada hi haurà un bon dinar d’arròs amb beguda i fruita.

Els tiquets per participar-hi valen 6 euros i ja es poden comprar a la Cooperativa Pagesa de Pollença. Avui 13 d’agost, és la data límit per apuntar-s’hi. Per cada carro es donaran 2 tiquets, però s’han d’apuntar prèviament a la Cooperativa i anar a cercar el número d’inscripció. Hi haurà taulers i cadires per tothom però tots els participants hauran de dur plat, tassó i coberts. L’Ajuntament habilitarà un espai per deixar-hi les bèsties i poder-les arreglar. La tornada la farà cadascú pel seu compte.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT