ART, POSSESSIONS, CONTES, CINEMA, MÚSICA… TOT I MÉS, ELS PRÒXIMS TRES DIES A POLLENÇA

106

No és habitual que a mitjans setmana hi hagi tantes i tan variades propostes culturals. Per aquest motiu avui us feim un avanç de tot el que passarà avui dijous i fins al divendres.

La senyora tardor protagonitza un conte preciós al Moll

Avui, dimecres 24 d’octubre, a les 17,30 hores, a la Biblioteca del Port de Pollença, contaran “Quan arriba la senyora tardor”. Un relat ple de sorpreses, tantes com les que duu la senyora Tardor dins les butxaques de la seva falda: hi ha bolets, carabasses, pinyes, castanyes… Tot un món de fantasia a partir del conte de Mireia Canals i Susana Miravets.

Cinema islandès al Club Pollença

El cinema torna al Club Pollença. Demà, dijous 25 d’octubre a les 20,30, es projectarà el film Buenos vecinos (Under the tree) de Hafsteinn Gunnar Siguerôsson en versió original en islandès. Una comèdia dramàtica que s’endinsa en el tema de la família. De fet, l’argument gira entorn a un home acusat d’adulteri per la seva promesa, que es veu obligat a traslladar-se a casa dels seus pares. Es va estrenar el 10 d’agost de 2018.

PUBLICITAT

Les possessions i la seva història

Aquest dijous 25 a les 20 hores al Reial Club Nautic Port de Pollença, el Club Rotary ha organitzat una xerrada titulada “Possessions de Mallorca. Història. Amb especial atenció a Pollença”, a càrrec de l’historiador José Villalonga Morell. L’entrada és gratuïta.

Els colors, protagonistes de dues activitats al Museu de Pollença

El Consell de Mallorca i el Museu de Pollença proposen dues activitats per entorn del color emmarcades dins el programa “La Tardor als Museus”. El dijous 25 a partir dels 20,00 hi haurà una xerrada a càrrec de la historiadora de l’art i restauradora Llucia Bosch titulada “Pigments inorgànics històrics.

En la mateixa línia, el dissabte 27 de 10 a 13 hores, també al Museu de Pollença tindrà lloc un taller sobre els pigments i els aglutinants Una oportunitat única per gaudir en família dels colors, la seva fabricació i la seva aplicació. El taller serà conduït pel codirector del Museu, Andreu Aguiló. Ambdues activitats són gratuïtes, però al taller cal apuntar-se amb anterioritat al mateix museu ja que les places són limitades.

 

Sonoritats de sensibilitat mediterrània de Petit al Club Pollença

I el divendres 26 a les 21 hores la música pop i d’autor arribarà al Club Pollença de la mà de Joan Castells, més conegut com a Petit. Allà presentarà el seu nou disc “The eternity and the mirror”. L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT