ART, MUSICA I FESTA PER TANCAR EL MES D’AGOST

111

Pollença no atura. Acabam l’agost, entram en el darrer mes estiuenc i les opcions d’oci i cultura continuen. Aquest cap de setmana comença avui divendres amb el Sopar a la Fresca. Centenars de pollencins s’ajuntaran amb els seus veïnats per menjar, xerrar i riure al bell mig del carrer. Un dia perfecte no només per fer relacions amb els que tens més a prop, sinó per fer una passejadeta per veure l’ambient i les altres taulades. De fet a alguns carrers fan originals decoracions per aquest dia de les darreries de l’estiu.

També avui vespre tindrà lloc un recital de piano a la Casa Museu Dionís Bennàssar. A partir de les 21 hores Silas Bassa interpretarà obres de Philip Glass, Erik Satie, Bach Duckworth i Silas Bassa. L’entrada és lliure amb taquilla inversa.

El dissabte 31 d’agost a les 18 hores la pintora pollencina Antonia Borràs inaugura a l’espai d’Art 32 l’exposició “Arrels”. L’exposició es podrà visitar fins al 26 de setembre.

Demà dissabte 31 tindrà lloc el darrer concert del Festival de Pollença. La mezzosoprano Maria José Montiel i Miquel Estelrich al piano retran un homenatge a Miquel Capllonch. A més d’obres del compositro pollencí els dos músics interpretaran obres Clara Schumann, de Heinrich von Herzogenberg, de Ruperto Chapí, Debussy, Reynaldo Hahn i Camille Saint-Saëns. Serà a les 22 hores al Claustre del Convent. Les entrades es poden adquirir a l’oficina del festival o a festivalpollenca.com.

PUBLICITAT

I pels que optin per una música més festiva i popular demà dissabte tindrà lloc al Port de Pollença el Bye Bye Summer. 12 hores de la millor música i uns espectaculars foodtrucks, des del migdia fins entrada la matinada. Durant tot el dia es succeiran les actuacions de DJ Fossati, Disaster Duo, The Order, DJ La Meca Records & DJ Fleki, Cynnamon, After Suns, Peligro, Sr Polar, DJ Gomila i DJ Lahox.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT