ART ESTIU, VACANCES CREATIVES AL CLUB

259
Instantània de la primera edició d'Art estiu al Club.

Després de la bona acollida de la primera edició d’Art estiu de l’estiu passat, aquest 2020, Aina Albis i Ione Seguí retornen al Club Pollença amb aquest taller d’art per a petits artistes disposats a viure unes vacances creatives.

El taller d’Art estiu començarà el 20 de juliol i es durà a terme durant els dues darreres setmanes de juliol, així com durant les dues primers d’agost. Cada dilluns i dimecres, entre les 10 i les 12 hores, es farà el taller per a nins i nines d’entre 5 i 7 anys, i cada dimarts i dijous, entre les 10 i les 12 hores, per a nins de 8 a 12 anys.

Els grups estan limitats a 15 infants, ja que Ione i Aina volen fer unes classes personalitzades.

Els infants interessats en participar en aquesta segona edició d’Art estiu, es poden posar en contacte amb les organitzadores a través del telèfon 635047607, del correu electrònic artestiu19@gmail.com o del Facebook Artestiu.

PUBLICITAT

El preu d’Art estiu és de 35 euros cada setmana amb material inclòs. A més a més, els infants que són socis del Club tenen un descompte del 20 per cent.

El projecte d’Art estiu va néixer arran d’un taller semblant que el pare d’Aina Albis, l’artista pollencí Miquel Àngel Albis, va impartir quan era adolescent com ella. Com que tant a Aina com a Ione no només els agrada molt l’art, sinó també els nins, s’engrescaren a seguir les passes de Miquel Àngel.

Una vegada decidides, feren la proposta a la Junta Directiva del Club que va veure el projecte amb bons ulls i els facilitaren que poguessin dur endavant l’Art estiu. Això va ser l’any passat, enguany hi tornen satisfetes de com va anar aquell primer taller.

Com l’any passat, durant les classes, es treballarà la pintura, l’escultura, les diferents tècniques… i sempre adaptant-se a les edats dels nins que hi participen. Més enllà dels coneixements artístics, es treballarà el desenvolupament com a persones (autoconfiança, companyerisme…).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT