ARS MUSICAE APROPA A POLLENÇA: LA MÚSICA QUE FEU BALLAR EL REI SOL

233
Foto: Twiter Ars Musicae.

Arts Musicae aproparà a Pollença La música que feu ballar el Rei Sol, un espectacle que combina teatre, música i dansa. Això serà aquest dissabte 29 de maig, a les 20 hores, a l’església de Monti-Sion.

Produïda el 2019, La música que feu ballar el Rei Sol va tenir una gran acollida per part del públic i una molt bona crítica.

I és que “La música que feu ballar el Rei Sol aconsegueix que l’espectador s’endinsi dins l’univers imaginatiu dels dos autors i s’engresqui en el seu procés creatiu per crear l’argument i la música de la obra. Amb l’amor lliure com a temàtica principal, es tradueix la grandiloqüència de la psique en un espectacle de gran format on combreguen estretament música, paraula, dansa i espectacle lumínic. Tot plegat, cercant la innovació artística a partir de l’estètica barroca francesa”, destaquen des d’Ars Musicae.

Amb dramatúrgia de Pau Pascual, La música que feu ballar el Rei Sol “dóna una nova visió a partir de la comèdia-ballet Le bourgeois gentilhomme de Molière i Jean-Baptiste Lully”, apunten des d’Ars Musicae.

PUBLICITAT

Les entrades per a La música que feu ballar el Rei Sol valen 15 euros i es poden comprar a través de ticketib Degut a la pandèmia del coronavirus, l’aforament és limitat. Per a més informació podeu telefonar al 674 78 19 91

Ars Musicae

La formació barroca Ars Musicae, creada el 2003, té per objectiu divulgar i interpretar la música dels segles XVII i XVIII a través de l’ús d’instruments originals de l’època.

Dirigida por Bernat Cabot, Ars Musicae compta amb violins, violes, violoncels, contrabaix, guitarra barroca i, segons el recital, orgue, oboè i flautes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT