ARRÒS MELÓS AMB GAMBES I BACALLÀ

907

Ingredients per a dues persones

  • Arròs, 200 grams per persona
  • Mitja ceba
  • Mig pebre vermell
  • Mitja cabeça d’alls
  • Una tomàtiga de la pereta
  • Un llom de bacallà
  • 4 gambes
  • Un parell de cames de cranca
  • 600 ml de brou de peix
  • Oli
  • Julivert
  • Sal pebre bó i pebre bord

Com fer-ho

A una olla posar un raig d’oli i sofregir mitja cabeça d’alls sense pelar. Quan comencin a tenir color posar la ceba i el pebre vermell tallat tot a quadrats petits. Sofregir tot a foc mitjà fins que sigui ben melós i afegir la tomàtiga tallada a daus, una pessigada de pebre bord i un poc de julivert. Quan la tomàtiga estigui cuita, llevar tot el sofrit de l’olla.

A la mateixa olla i sense fer-la neta marcar el bacallà tallat a bocinets mitjancers. Reservar el bacallà i repetir l’operació amb les gambes. Reservar.

Tornar a posar el sofrit de ceba i pebre a l’olla i tirar l’arròs. Deixar que l’arròs es dauri i afegir el brou de peix i les cames de cranca. Deixar coure a foc mitjà fins que l’arròs sigui cuit i quasi al final afegir les gambes i el bacallà.

Deixar estovar un poc i servir.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT