AQUITECTURA, TEATRE, JAZZ, 1r. DE MAIG… I COMPRES PER A LES MARES

362
L'arquitecte Josep Quetglas. Foto Facebook Club Pollença.
L'arquitecte Josep Quetglas. Foto Facebook Club Pollença.

Divendres i un caramull de coses per fer aquests dies sense sortir de Pollença.
Avui, divendres 29 d’abril, a les 20’30 hores, al Club Pollença, l’arquitecte Josep Quetglas pronunciarà la conferència “Tothom sap veure arquitectura”, la segona de tres converses que l’expert en Le Corbusier pronunciarà per emmarcar l’exposició “Villa Savoye: sis fotògrafs, una arquitectura” que es pot veure al Club fins al 22 de maig.
I també avui mateix, divendres 29 d’abril, hi haurà Teatre de Barra. De la mà d’Òrbita Produccions, el públic pollencí podrà veure Romeu i Julietta 2.0 al Sadanar; Los Ángeles al Jam Bar; Carta blanca a La Birreria i Billy Wilder al Bar Alhambra. Les sessions es faran a les 21, a les 21’35, 22’10 i 22’45 hores. I el preu és de 3 euros per espectacle.
Demà, dissabte 30 d’abril, a les 12’30 hores, a la plaça Major, el grup Sinuata oferirà un concert amb motiu del Dia Internacional del Jazz.
I diumenge 1 de maig, dos clàssics: la paella al Puig i les celebracions del Dia del Treballador.
Des de l’Ateneu Pollença, han organitzat una excursió en bicicleta fins a Sant Vicenç. La idea és reunir-se a les 11 hores, a l’Ateneu mateix, per fer un vermutet abans de partir cap a la Cala Sant Vicenç, cosa que es calcula devers les 12 hores per dinar a la plaça dels Pins, cap allà les 13’30 hores. Hi pot anar tothom qui vulgui. No cal avisar, perquè cadascú ha de dur el seu dinar o millor encara un plat per compartir. I, per suposat, qui tengui problemes per anar en bicicleta: hi poden anar com vulguin.
Per altra banda, com és costum de cada any, diumenge 1 de maig, a les 14 hores, hi haurà la tradicional Paella al Puig. Tothom qui hi vulgui pujar a compartir dinar i companyia poden comprar els tiquets al Club Pollença, a Loteries Vallori, a la Drogueria Reus i a la Tercera Edat de Colonya. El preu del tiquet és de 10 euros i inclou paella, begudes, postres i cafè.
I tot plegat en un cap de setmana en què els negocis de Comerç Pollença animen els pollencins a comprar al municipi i, amb motiu del Dia de la Mare, han organitzat una creativa campanya dirigida a infants, joves i adults. La cosa consisteix a escriure una frase per a la millor mare del món, la qual cosa té premi: el guanyador en la categoria infantil (fins a 16 anys) rebrà un lot de material creatiu valorat en 50 euros i per als adults, un sopar en un dels restaurants de l’Associació de Restaurants de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT