AQUESTS SÓN ELS RESULTATS DELS ESPORTISTES POLLENCINS DURANT EL CAP DE SETMANA

207

Jornada de Jocs Esportius Escolars al Club de Tennis Eu Moll

Després d’uns mesos sense participar a cap de les jornades dels Jocs Esportius Escolars organitzats pel Consell Insular de Mallorca a causa de les restriccions, es va tornar a organitzar una prova d’aquest calendari a les pistes del poliesportiu municipal del Port de Pollença.

Jugadors de l’Eu Moll Tennis Club participants dels Jocs Esportius Escolars

A la jornada hi participaren vint-i-dos jugadors d’entre 9 i 12 anys, la meitat eren d’Eu Moll Tennis Club i l’altra mitat del Lloseta Racket Club. El format de la diada era que tots els participants juguessin tres partits contra jugadors de l’altre club. Els partits eren o bé d’una duració determinada de vint minuts o bé un set curt a quatre jocs.

Gaspar Company

Per altra banda diversos jugadors del club participaren en el XXVII Monty Tour & Match Point Sportinca “X Copa Since 90” celebrat a les instal·lacions de l’Sport Inca durant el cap de setmana del 27 i 28 de març. Kevin Gómez, Jaume Socias, Marina Rebassa i Gaspar Company foren els jugadors que hi participaren. El millor resultat fou l’aconseguit per Gaspar Company que va guanyar la final a la categoria cadet per 2/4 4/1 i 10/8.

Els jugadors pollencins de bàdminton pugen posicions al rànquing escolar

Aquest cap de setmana s’han actualitzat els rànquings dels JEE (Jocs Esportius Escolars) de Mallorca als quals destaquen molts jugadors del Club Bàdminton Pollença. Com per exemple David que se situa al tercer lloc als masculins sub 11, i la sexta i sèptima posició d’Esteve i Adam, que se situen al mig de la taula classificatòria amb domes 2 jornades disputades de 5 jornades totals, el que els fa tenir moltes esperances de cara a les jornades següents, ja que es podrien col·locar en les posicions capdavanteres junt amb David. Per altra banda als sub 13 d Noèlia lidera el grup amb 200 punts, empatada amb Caterina, que és segona també amb 200 punts i tercera na Zinab amb 190 punts. Pel que fa als sub 15 (Recordem que aquesta és la categoria que disputa el campionat Balear en edat escolar) ens trobam a Isabel amb la posició novena, però domes amb una jornada disputada de les cinc que es duen ja jugades, pel que es pot pronosticar una ascensió molt ràpida de la jugadora del CB Pollença en les pròximes jornades.

PUBLICITAT

Cal recordar que les pròximes cites pels més joves son dia 17 d’Abril a Porto Cristo i després ve un mes de Maig molt intens. Hi haurà competició dia 1 de Maig a Porto Cristo, dia 8 de Maig a Pollença i dia 15 de Maig a Palma, dies en què es decidiran les places per disputar el campionat Balear, que molt probablement se celebrarà a Pollença els dies 22 i 23 de Maig. Serà un torneuig molt disputat amb 8 representants de cada illa que es jugaran representar la nostra comunitat a l’estat espanyol en el mes de Juny.

També cal recordar que s’està pendent dels campionats de Balears absoluts i Veterans que de moment estan posposats a falta de data per poder disputar-se, i que tenen àmplia representació del CB Pollença amb Misael, Stefan i Miquel Àngel.

Resultats del Club de Voley Pollença

 • CV POLLENÇA senior femení 3 – CV VILAFRANCA 0
 • CV POLLENÇA senior masculí 3 – CV VILAFRANCA 0
 • MALLORCA VOLEY 3 – CV POLLENÇA juvenil 0
 • ALGAIDA CV 3 – CV POLLENÇA cadet A 0
L’equip sénior femení del CV Pollença guanyà per 3-0 al Vilafranca
L’equip senior masculí del CV Volei Pollença aconseguí un 3-0 davant un gran CV Vilafranca.

Resultat d’una jornada intensa per al Club de Bàsquet Pollença

Resultats de tenis, bàdminton, volei i bàsquet d'aquest cap de setmana
El Junior Masculí A Rex4 Media guanyà a La Salle Calvià
 • Ciutat d’Inca Basquet 77-89 Cadet Masculí Especial Inmobiliària El_Limon_Baleares
 • Infantil Masculí Preferent @jordi_coll_fotografia 60-70 Basquet Manacor
 • Ciutat d’Inca Basquet 39-77Infantil Fem Especial 2007 La Cortera Nico & Dolors
 • Infantil Masculí Especial MIK INTERNATIONAL GROUP 81-40 CB Andratx
 • Junior Masculí A Rex4 Media 57-41 La Salle – Calvià
 • CB Petra 69-50 Cadet Masculí B Ib_red_internet
 • La Salle 74-40 Junior Femení SEBASTIÀ CRESPÍ CONSTRUCCIONS
 • Junior Masculí B Ca Eu Llauner 39-66 UE Llosetina
 • CB Andratx 57-64 Infantil Femení Preferent 2007 Son Sant Jordi El Galeonsuites
 • Basket sa Indioteria 55-75 Infantil Femení Especial 2008 Deejaysgrup Lomusic Espectacles
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT