AQUESTA ÉS LA RECEPTA QUE CUINARÀ AVUI EL POLLENCÍ XESC BIBILONI A FRED I CALENT D’IB3

1083

Des d’un terrat de Pollença, amb la torre de l’església del Roser al fons, el cuiner pollencí Xesc Bibiloni cuinarà avui vespre una deliciosos raviolis de carabassó farcits amb formatge de cabra, pera, i pesto amb pistatxos. De fet, el raviolis ja estan cuinats i menjats, però avui vespre s’emetrà el cuinat de la recepta al programa Fred i Calent, que començarà a les 22,15 hores a IB3 televisió.

A puntinformatiu.cat avançam en exclusiva la recepta per als qui vulguin anar comprant els ingredients:

“Per fer aquests raviolis utilitzaré tallades molt fines de carabassó a manera de pasta per després omplir-lo amb el farcit.
Aquesta és una recepta saludable i fàcil de preparar, amb un ingredient molt versàtil i de temporada com és el carabassó.
Primer pelarem la pera, que tallarem a cubs petits i caramel·litzarem dins una paella amb pinyons.
Per al pesto no necessitarem res més que un bon grapat de pistatxos, oli d’oliva i un bon grapat de fulles d’alfabeguera.
Tenia clar que volia fer una recepta italiana, ja que és el tipus de cuina que més m’agrada.
Un ravioli sense pasta i amb una combinació diferent de sabors per crear un contrast al plat.”

El Pad Thai amb burballes Sant Vicenter

Al següent enllaç trobareu la recepta de Pad Thai amb burballes que a l’anterior programa de Fred i Calent va cuinar Josep Andreu Martorell a Cala sant Vicenç:

PUBLICITAT

https://ib3.org/fredicalent?pl=1&cont=9488a652-8562-433e-b6eb-59ae6b0b77c8&t=687,1070

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT