AQUEST ÉS EL NOU FERRI QUE UNIRÀ ALCÚDIA I CIUTADELLA A FINAL DE MES

1133
Fast ferri "Tarifa jet"

Encara no es poden fer reserves i ni es coneixen els horaris ni els preus, però abans de final d’aquest mes el fast ferri “Tarifa Jet”, de la naviliera FRS, començarà a operar entre Alcúdia i Ciutadella. De fet, el dilluns va arribar al Port d’Alcúdia i està amarrat a l’espera dels primers passatgers. Des de la companyia asseguren que els pròxims dies ja es podran començar a fer reserves mitjançant la pàgina web de la companyia www.frs.es o telefònicament al 956 68 18 30.

L’HSC “Tarifa Jet” pot dur 777 passatger i 175 vehicles, té una velocitat màxima de 42 kn i cobrirà el trajecte entre Mallorca i Menorca en 1 hora i 15 minuts aproximadament.

A més d’aquest nou trajecte, la naviliera ha anunciat que a principis de juny començarà a operar el fast ferri “San Gwann” entre Eivissa i Formentera. Aquest vaixell té capacitat per a 427 passatgers i 15 vehicles.
FRS és una naviliera Alemanya que des de l’any 2000 opera a tota la zona del sud de la península Ibèrica. Actualment opera als ports de Motril, Tànger, Algesires, Ceuta, Melilla, Tarifa, Huelva i Illes Canàries, fent transport de passatgers i mercaderies.

Interior del “tarifa Jet”

La companyia ha explicat en una nota de premsa que amb la incorporació d’aquestes noves rutes entre Illes a Balears, forma part d’un procés d’expansió que va iniciar l’any passat en plena pandèmia, amb l’adquisició de dues navilieres i una nova ruta marítima al nord d’Europa. Reforçant així la seva aposta en línies de gran demanda a Espanya, Alemanya, Suècia i Finlàndia. Actualment, la naviliera ja opera en un total de 12 països.

PUBLICITAT

Recordam que a partir del de juny i fins al 15 de novembre del 2021 (excepte els mesos de juliol i agost) el Govern subvenciona amb 100 euros a tots els residents de les Illes Balears majors d’edat que desitgin viatjar a una de les altres illes de l’arxipèlag.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT