AQUEST DISSABTE, SESSIÓ CONTÍNUA DE TEATRE DE BARRA AL CLAUSTRE

206
Teatre de Barra
Escena d'una de les peces de Teatre de Barra que representaren a Pollença fa alguns anys.

Aquest dissabte 12 de setembre, a les 21 hores, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, hi haurà sessió continúa de Teatre de Barra. Com que les places són límitades per garantir les mesures covid-19, tot i que l’entrada és gratuïta, s’ha de fer reserva prèvia de la localitat a través del correu electrònic orbitaeditorial@gmail.com

Durant la vetlada de dissabte, els pollencins gaudiran de quatre les quatre peces més aclamades del Teatre de Barra, una fórmula que es va popularitzà fa alguns anys i que consisteix en peces breus que, en temps no pandèmic, es feien a diferents bars del municipi convertits momentàniament com a escenaris.

Lluny de les barres de bars, Teatre de Barra retorna a Pollença aquest dissabte 12 de setembre, amb el títol de “Sessió contínua” i el reclam de representar “les millors obres del teatre de barra i les seves seqüel·les”.

Circ a la plaça Miquel Capllonch

Aquest diumenge 13 de setembre, a les 12 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, hi haurà circ. La companyia Eia oferirà l’espectacle Espera que, degut a la situació meteorològia, es va haver d’ajornar fa unes setmanes.

PUBLICITAT

Aquesta activitat és gratuïta, però cal fer la reserva prèvia per controlar l’aforament que, degut a la covid-19, és limitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT