AQUEST DISSABTE, CABARET DE PRIMAVERA

127

Aquest dissabte 22 de maig, a partir de les 18 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà Cabaret de Primavera, un horabaixa de bon humor de la mà de l’associació cultural Cap de Fibló.

Tal i com es va avançar fa un parell mallorquí de setmanes el Cabaret de Primavera d’aquets 2021 coincideix amb el Dia Mundial de la Biodiversitat i, per mor de la pandèmia del coronavirus, caldrà controlar l’aforament i complir les mesures sanitàries vigents per evitar contagis.

A més de malabars, improvització, acrobàcies aèries, dansa, equilibris, música en directe… realitzats per artistes d’arreu de Mallorca, es presentarà la revista de Cap de Fibló. Segons apunten els mateixos Cap de Fibló les pàgines d’aquest mitjà “ens serveixen, sí, per passar-nos
revista, per rememorar i traspassar a paper algunes de les experiències citades i afegir-ne de noves”.

Cap de Fibló explica que la revista va ser “concebuda en un temps en què no ens deixen pasturar a lloure, ens hem girat cap a dins passant a l’acció discursiva i il·lustrativa”. Per això, “amb la força de la il·lusió més que de la raó, hem anat recopilant antics i nous escrits, comentant la idea,
contactant amb més gent, afegint aquí i llevant allà, encaixant aquest collage que inclou veus, estils i temàtiques diverses; a partir de la combinació d’aquests punts de vista, alguns desconeguts entre ells, ha sorgit aquesta efímera obra”.

PUBLICITAT

El número 1 de la revista de Cap de Fibló, per suposat, no es perdrà el Cabaret de Primavera, perquè tothom pugui veure-la, però sobretot tocar-la, mirar-la i llegir-la.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT