AQUEST DILLUNS, DONACIÓ DE SANG A LA TERCERA EDAT DE COLONYA

95

Aquest dilluns 6 de juliol, entre les 16’30 i les 21’30 hores, al Local Social de la Tercera Edat de Colonya de Pollença, amb entrada pel carrer de la Reina Maria Crisitna, hi haurà una donació de sang.

Aquesta és la segona vegada que es fa una donació de sang en aquest indret i la tercera en què es fa una donació de sang en el context de la covid-19. Tanmateix, però, cal insistir en què donar sang és necessari i segur. Per garantir aquesta seguretat, és imprescindible que els donants demanin cita prèvia a través de bitly.com/Cita_CT

Des de fa uns anys, les donacions de sang a Pollença poble es feien al Centre de Salut, un espai ara mateix reservat a l’atenció mèdica més estricta. Per això, la primera donació del temps covid-19 es va fer al Saló d’Actes del Club Pollença, un lloc on durant molts anys es feren les donacions i que va anar molt bé. Però, en aquests moments, el Saló d’Actes és objecte d’una reforma i no és practicable, motiu pel qual l’anterior donació ja es va fer al Local Social del Club de la Tercera Edat de Colonya de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT