AQUEST CAP DE SETMANA L’ACTIVITAT SE CONCENTRA AL CONVENT DE SANT DOMINGO

688

Aquest cap de setmana l’activitat es concentra al Convent de Sant Domingo, on demà 4 de juny hi haurà el final de curs de l’Escola de Música i el concert Els tres barítons, i passat demà 5 de juny el final de curs del Taller de teatre per a adults.
Demà dissabte 4 de juny, a les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo, tots els alumnes de l’Escola de Música, des dels més petits fins als més grans, participaran en el musical PostuRock, un espectacle en el qual la música és el fil conductor d’un “debat entorn a la música clàssica i la música moderna, apuntant a temes d’actualitat ben propera com el Festival de Música de Pollença i la trajectòria que ha de seguir, que és un debat ben viu” per dir-ho en paraules del director de l’Escola de Música, Miquel Valls, qui va conclou que “tot pot estar de moda, tot és qüestió d’ampliar els àmbits en comptes de rivalitzar”. L’entrada a Posturrock és gratuïta.
Demà mateix, dissabte 4 de juny, a les 21 hores, a l’església del Convent, arribarà el concert de Els tres barítons; un concert dins la línia de Els tres tenors, Les tres sopranos i Les tres mezzos, durant el qual s’interpretarà un repertori de coneguts temes d’òpera, però també cançons i fragments de sarsuela. Així, es podran sentir àries de Don Giovanni, de Le nozze di Figaro, d’El barber de Sevilla, de Rigoletto, de La Traviata…, però també de fragments de Luisa Fernanda, de La del soto del parral… o cançons com “Granada”, “O sole mio”…, entre altres. El preu de l’entrada del concert Els tres barítons és de 15 euros i qui la vulgui comprar de manera anticipada, en venen al Club.
Finalment, diumenge 5 de juny, a les 21’30 hores, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, els alumnes del Taller de taller de teatre per a adults posaran en escena Momo, la història inacabada. Dirigits per Jaume Xuia, els actors Joana Vanrell, Ángel Fret, Fabian Girard, Tere Ripoll, Maria M. Tornila, Francisca M. Ferrer, Margalida Cifre, Joan Luís i Cristina Prat donaran vida als personatges d’aquesta història. L’entrada a Momo és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT