AQUEST CAP DE SETMANA, LA CANTANT CALBA AL CLUB

213

Aquest diumenge 4 d’octubre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, Estudi Zero Teatre posarà en escena La cantant calba d’Eugene Ionesco i, com pertoca en temps de nova normalitat, la funció serà amb aforament limitat i reserva prèvia. Per tant, qui estigui interessat en anar al teatre ha de reservar l’entrada, que és gratuïta, entre les 11 i les 14 hores passant per can Llobera o bé telefonant al 971530108, extensió 200.

La cantant calba d’Eugene Ionesco és un “divertidíssim poema fonètic en un ritme frenètic, que juga amb la il·lusió de la comunicació, en un intent per travessar els límits de la realitat per a plantejar inquietants preguntes a l’espectador. Basada en el mètode ‘assimil’ d’ensenyament de l’anglès, satiritza la banalitat de les relacions humanes convencionals”, apunta Estudi Zero a la seva web.

Amb la posada en escena de La cantant calba, Estudi zero Teatre meresqué el primer premi de la III Mostra de Teatre Memorial Llorenç Moyà i quatre premis més: millor direcció, millor actor, millor actriu i millor escenografia. Per altra banda, també va rebre el premi al Millor espectacle en el IX Circuito de Danza y Teatro Contemporáneos para Público Adulto y Familiar de la Red de Teatros Alternativos de España.

Des de la seva estrena, l’any 2011, s’han realitzat més de 100 funcions, dins i fora de l’Estat espanyol, amb un gran èxit de públic i crítica.

PUBLICITAT

La cantant calba va ser la primera peça escrita per Eugene Ionesco. Des de 1957 es representa al Théâtre de la Huchette amb un nombre record de funcions. Va rebre el premi Molière d’honneur en 1989. És l’obra primigènia del teatre de l’absurd i suposa una crítica de la vida quotidiana; en la qual els personatges són incapaços de comunicar-se entre si. Partint de les converses quotidianes del mètode Assimil d’ensenyament de l’Anglès, satiritza la banalitat de les relacions humanes convencionals.

Dia 28 de març, s’havia de representar a Pollença, però degut al confinament per coronavirus es va haver d’ajornar. Finalment, aquesta tardor i de la mà d’Estudi Zero Teatre arriba La cantant calba d’Eugene Ionesco.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT