AQUEST CAP DE SETMANA A POLLENÇA HI HA PER TRIAR

609
El racó de Sant Valentí de PRODIS avui s'ha traslladat a la plaça Major.
El racó de Sant Valentí de PRODIS avui s'ha traslladat a la plaça Major.

És ben normal que en un mateix dia coincideixin diferents actes, passa sovint a Pollença, on aquest cap de setmana, sobretot demà dissabte 13 de febrer, hi ha per triar.
Des de les 10’30 hores i fins a les 13 hores, d’avui 12 de febrer, a la plaça Major, qui vulgui comprar un detall amb molt cor per Sant Valentí ho podrà fer a la paradeta muntada per PRODIS amb aquest fi. Els objectes que tendran a la venda estan realitzats als tallers que tenen en marxa els usuaris de l’entitat.
Per altra banda, també avui divendres 12 de febrer, a les 20 hores, a la galeria Espai d’Art 32, hi haurà un Recital Poètic d’Antoni Gost acompanyat per el grup de música Fora de lloc, una activitat que s’inclou en el marc de l’exposició Agros dispersi de Felip Caldés.
Pel que fa a demà, dissabte 13 de febrer, a les 15’30 hores, al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya (antiga Biblioteca), hi haurà el torneig de vídeoconsoles que organitza el Punt Jove de Pollença. Es tracta d’una activitat per a al·lots a partir de 12 anys, gratuïta a la qual cal inscriure’s prèviament. Per tant, si estau interessats, heu de comunicar-vos amb el Punt Jove a través del Facebook.
Aquest mateix dissabte 13 de febrer, a les 18 hores, a l’església del Convent, Euroclassics apropa la música clàssica al públic familiar amb l’espectacle Visca l’òpera!, un concert a partir de fragments d’òpera interpretats per quatre cantants i un pianista que, a més a més, es complementarà amb explicacions i audiovisuals sobre el gènere operístic. El preu de l’entrada a aquest concert és de 5 euros per als menors de 13 anys i de 10 euros per als adutls.
Per altra banda, aquest dissabte 13 de febrer, a les 20 hores, a l’Ateneu de Pollença (al carrer Metge Sureda, núm. 8 bxs.), el membre del Secretariat Nacional de les CUP, Xevi Generó, farà una explicació pública i oberta sobre la situació del procés independentista al Principat i el pacte amb Junts pel sí, en el transcurs d’un acte que han titulat “Estat de la qüestió”.
Finalment, la nit del dissabte 13 de febrer, a partir de les 21 hores, en motiu de Sant Valentí, l’Associació Cultural Amics de Sant Antoni del Port de Pollença ha organitzat una activitat titulada “Música per a enamorats”, que consistirà en un recital itinerant de temes romàntics que oferirà el Duo Añoranza acompanyats de diferents membres dels Amics de Sant Antoni als següents restaurants del Port de Pollença: Club Nàutic, Brisa Marina, La Vall, El Casinet, Casa Vila, La Parra, Màxim i Cafè Marina.
És més totes les persones que comprin els seus regals de Sant Valentí als negocis associats a Comerç Pollença entraran al sorteig de dos sopars romàntics, un a l’Stay i l’altre al Celler La Parra. Per cada compra superior a 20 euros, els clients rebran un tiquet per al sorteig que es farà dilluns 15 de febrer, a Ràdio Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT