AQUEST AGOST, NI ARROSSADA NI ANADA EN CARRO

287

El coronavirus ens està deixant sense estiu o al manco sense l’estiu al qual estàvem habituats. Pràcticament sense turistes, molts sense feina i sense els esdeveniments que animen la vida del municipi. Ja no va haver-hi camioners per Sant Cristòfol, de la Patrona de Pollença no en parlem i ara aquest mes d’agost ja s’ha anunciat que no hi haurà l’ l’arrossada de l’associació de veïns, ni l’anada en carro a vorera de mar.

Cada any durant la primera setmana d’agost l’Associació de Veïns del Port de Pollença organitzava una gran arrossada popular a la plaça Joan Cerda, el que era la festa més estimada pels socis. Tot i la suspensió d’aquest i altres esdeveniments populars l’AVVPP continua treballant per a la difusió de la cultura i el benestar dels veïns. Avui a les 19 hores s’inaugura a la seu de l’AVVPP al carrer Mestral, 15 una exposició de pintura de Rachid Amkhaou i d’escultura de Abdel Flitti, que es podrà visitar de 18h a 20h. fins dia 21 d’agost.

Suspesa també l’anada en carro a vorera de mar

Imatge de l’Anada en carro corresponent a l’any 2014.
Imatge de l’Anada en carro corresponent a l’any 2014.

D’altra banda l’anada en carro, que cada any per la Mare de Deu d’Agost, organitzava la Cooperativa Pagesa de Pollença també ha estat suspesa. Era ja una tradició ben arrelada que el dia 15 d’agost socis i gent propera a la cooperativa es desplacés en carro, a cavall o en bicicleta de Pollença fins a Llenaire, on es feia un dinar de germanor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT