TOT APUNT PER LA CURSA SOLIDARIA DE L’IES GUILLEM CIFRE DE COLONYA

118

Com a part d’un projecte de solidaritat els alumnes de 1er d’ESO de l’IES Guillem Cifre de Colonya han organitzat una cursa per recaptar fons per les ONGs CORS IBERTS i RUTA de la LUZ. Tots els doblers recaptats es destinaran a la costrucció d’una casa per una família de Ruanda i per ajudar amb els estudis d’oftalmologia d’un cooperant de Moçambic.

La cursa tindrà lloc el dia 19 de juny a les 19 hores i és oberta a tothom. De fet, el recorregut és molt curt perquè hi participi el nombre més gran de persones possible i així recaptar el màxim de doblers. El preu per participar serà de 4 euros però a més, per cada volta extra que els corredors facin al circuit, l’Institut donarà 50 cèntims més a les ONGs. Hi haurà dos recorreguts, un de 1400 metres i un altre de 800 metres, i tots dos tindran sortida i arribada a l’Institut. Allà mateix, una vegada acabada la cursa hi haurà un sopar solidari amb menjar que duran els mateixos alumnes i una rifa. Cada tros de coca valdrà un euro, que també es donarà les ONGs. Les inscripcions es poden fer els matins a l’IES Guillem Cifre de Colonya de 10,15 a 11,15 o una hora abans de la cursa.

Treballar per projectes és una de les metodologies pedagògiques que s’apliquen a l’IES Guillem Cifre de Colonya. I el darrer dels projectes que duen a terme els alumnes de les quatre línies de primer, és l’organització d’aquesta cursa solidària. Els alumnes es distribueixen en diferents grups d’experts que s’encarreguen d’organitzar cada un, una part de la cursa (demanar permisos a l’ajuntament, dissenyar els cartells, fer publicitat, cercar espònsors, etc.). La d’enguany serà la segona cursa d’aquestes característiques que es farà, després de l’èxit de la cursa de l’any passat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT