APLAUDIMENT PER ALS INFANTS I CANVI D’HORA

366

Avui, dissabte 28 de març, a les 18 hores, s’ha convocat un aplaudiment per a tots els infants de l’Estat espanyol que estan confinats a casa des que el diumenge 15 de març, es va decretar l’estat d’alarma per mor del nou coronavirus.

La convocatòria s’ha fet, a través de les xarxes socials, convidant tothom a sortir a finestres, balcons i portals a aplaudir els nins i nines, i a compartir el missatge per arribar al màxim de gent possible.

A les 20 hores, com és costum durant aquestes setmanes, es manté l’aplaudiment i mostres d’agraïment als sanitaris i personal que treballa per cobrir les necessitats bàsiques dels ciutadans. A Pollença, cal destacar que, entre altres col·lectius, els músics de Corda Amarada també fan sonar els seus instruments de corda, cadascú des de ca seva, per agrair i distreure els pollencins.

Canvi d’hora a l’equador del confinament

A les 2 de la matinada seran les 3, donant així inici a l’horari d’estiu que aquest 2020 arriba a l’equador del confinament, si no hi ha canvis més enllà de les noves mesures que prepara el Govern espanyol.

PUBLICITAT

Tot i amb això, cal mantenir les rutines del confinament: dormir, fer exercici físic i seguir una alimentació sana, així com dur una higiene personal i, sobretot, de mans rigoroses. I, per suposat, quedar a casa. Extremar aquestes mesures no només és necessari des d’un punt de vista sanitari, sinó que també ajudarà a reduir l’estrès motivat pel canvi d’hora en unes circumstàncies d’excepcionalitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT