UN ANY MÉS, EL MAL TEMPS ESPENYA EL FIRÓ

25

Durant tres dies, l’activitat a Pollença s’ha intensificat gràcies a la participació de nombrosos col·lectius i persones que han fet possible aquesta Fira de 2017, en què s’han recordat els souvenirs dels primers anys de turisme al municipi.

El fort vent que entra de tramuntana, que ha fet baixar un parell de graus la temperatura, ha fet enrere a molts firers que avui encara tenien previst muntar els seus marxandets. Així i tot encar ho paga sortir a fer una volta.

Hi ha hagut activitats arreu i continua havent exposicions com la del Club Pollença que ret homenatge a Dionís Bennàssar; la de PRODIS que enguany celebra 25 anys; la de can Llobera, que mostra “Dones excepcionals en el camp de l’educació”, i la del Museu de Pollença que dedica l’exposició homenatge de la Fira retrà a l’artista i dinamitzador social i cultural Miquel Cerdà Salas “Norai”.

Els actes programats per avui i demà, dilluns i dimarts, 13 i 14 de novembre són:

  • De 9 a 13 hores, Portes obertes a Ràdio Pollença. Programació habitual.
  • I de 9 a 13 hores, a Can Llobera, Visites guiades a l’exposició “Dones excepcionals en el camp de l’educació”. Activitat concertada amb els centres educatius d’educació secundària. Organitzen: biblioteca Can Llobera i mediació cultural.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT