ANTONINA AMER SERÀ LA NOVA REGIDORA DE L’AJUNTAMENT DE POLLENÇA

590
Per Josep Coll i Antonina Amer

Durant la campanya electoral el grup municipal Alternativa per Pollença va anunciar que durant la present legislatura els seus regidors s’anirien rellevant en el càrrec. El motiu, explicaren, és que se consideren una organització horitzontal on tothom te el mateix poder. Per aquest motiu, la rotació que fan habitualment als càrrecs interns del patit, decidiren traslladar-la també als càrrecs electes.

A les eleccions del maig del 2019, Alternativa per Pollença aconseguí un regidor. El grup decidir no donar suport a l’equip de govern i es quedà a l’oposició. La primera en prendre possessió del càrrec va ser Marina Llobera i el juliol del 2020 Pere Josep Coll la va substituir. Ara Coll ha registrat la renúncia a la seva acta, la qual es farà efectiva al proper ple ordinari de dia 30 de setembre i serà rellevat per Antonina Amer. Amer és llicenciada en química i treballa de consultora ambiental.

Alternativa ha explicat el canvi al següent comunicat:

Complint amb l’acordat abans de les eleccions, a Alternativa seguim amb la rotació de càrrecs electes, a l’igual que com ja fa anys que també practicam a nivell intern, per tal d’evitar la professionalització i enfortir la horitzontalitat de la nostra assemblea i el repartiment de responsabilitats entre tots els seus membres.

Així ara que ja és compleixen més de dos anys de mandat, i un des de la seva presa de possessió en substitució de Marina Llobera, el nostre regidor Pere Josep Coll renuncia al seu càrrec per donar pas a la següent de la llista, n’Antonina Amer, la qual acabarà esgotant el mandat, i per tant sent la darrera rotació que farem entre els càrrecs electes.

PUBLICITAT

Antonina Amer és militant d’Alternativa des de fa molt temps, té 38 anys, i és llicenciada en Química i actualment treballadora en una consultora ambiental. Encara aquests pràcticament dos anys finals de mandat amb il·lusió per representar a l’assemblea i als votants d’Alternativa i amb la intenció d’exercir la tasca de regidora de l’oposició com sempre ens ha caracteritzat a Alternativa, de forma crítica i fiscalitzadora però de forma constructiva. Per aquesta tasca comptarà amb tot el suport de la nostra assemblea.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT