ANTONI CÀNAVES, NOU PRESIDENT DEL ROTARY CLUB POLLENÇA

589
Antoni Cànaves Pallicer és el nou president del Rotary Club Pollença.

Entre el mes de juliol de 2020 fins al mes de juny de 2021, el pollencí Antoni Cànaves Pallicer és el president del Rotary Club Pollença. Durant aquest any, l’acompanyarà una junta directiva formada per Rafel Ferrer com a tresorer, Margalida Jaume com a secretària, Mateu Mairata com a vicepresident i Catalina Ferrer com a vicepresidenta segona; a més a més, Sebastià Orell és el macero i Jaume Ferrer, vocal.

Antoni Cànaves Pallicer, que temps enrere va ser secretari del Rotary Club, i el seu equip treballaran per cohesionar el grup, en el qual ara mateix hi ha 28 persones. La meitat dels membres són “relativament joves”, puntualitza Cànaves Pallicer.

El Rotary Club es reuneix periòdicament al Club Nàutic del Port de Pollença, essent juntament amb el Rotary Club d’Inca els únics clubs de la Part Forana. Ara bé, a Mallorca, hi ha 12 clubs rotaris.

Com no podia ser d’altra manera, els socis rotaris paguen les entrades de tots els actes que organitzen a Pollença i arreu del Món, on anualment es renoven les directives.

PUBLICITAT

Projectes

Pel que fa als projectes per dur a terme durant aquesta presidència, Antoni Cànaves Pallicer apunta que el divendres 24 de juliol, a les 22 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo hi haurà un concert de Los Javaloyas.

El donatiu de l’entrada, 15 euros, es donarà al rebost solidari de la Fundació Cors Oberts. Les entrades, que estan limitades a 350 que són les places de l’aforament permès ara mateix al Claustre, estan ja a la venda al Club Pollença i a Tenda Bellini Port de Pollença, així com també a Cas Capellà a Alcúdia.

Inicialment, s’havia organitzat una concert del cantautor de Vilafranca, Tomeu Penyal, per al mateix dia de la Patrona, però al final el cantant va declinar l’actuació per qüestions de calendari.

Per altra banda, dia 5 de setembre, hi haurà un Torneig de Golf al Club d’Alcanada. Aquest Torneig s’havia de fer el mes de juny, però es va haver d’ajornar, ja que la normativa de la desescalada pel coronavirus no ho permetia.

Finalment, el nou president Cànaves Pallicer avança que el mes de desembre també faran un concert, encara que, a hores d’ara, és prest per donar més detalls.

Acord amb la Fundació Cors Oberts

Arran de la crisi social i sanitària derivada de la crisi sanitària del coronavirus, el Rotary Club Pollença ha arribat a un acord amb la Fundació Cors Oberts, una entitat que engloba les missioneres dels Sagrats Cors, Càritas Parroquial i diversos voluntaris pollencins, i que gestiona, entre altres projectes solidaris, al Rebost Solidari.

El Rotary Club Pollença s’ha compromès a aportar el material que faci falta al Rebost Solidari amb un màxim de 4.000 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT