ANGELS LLOBERA VENÇ AL MARATÓ DE CAP DE CREUS

429

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el Trail Cap de Creus, una de les poques curses de muntanya importants que s’han salvat de les suspensions a causa de la crisi sanitària. Això sí, la prova es va haver d’adaptar a la nova normalitat a l’esport, el que es va traduir en la participació limitada, un programa de curses fragmentat, una recollida de dorsals i sortida escalonada i espais amples per a les zones comunes. Els corredors també haguren de dur mascareta durant els primers 3000 metres de sortida neutralitzada. Durant el cap de setmana es disputaren dues distàncies: la Marató, de 40 km i 1800 metres de desnivell positiu, que va tenir lloc el dissabte, i la Trail de 23 km.

Àngels Llobera (Inverse Team Trail) va ser la guanyadora de la Marató, que va haver de suprimir del traçat el pas suprimir per la cresta de la Serra de Rodes a causa de un intens vent que va acompanyar tota la jornada. Llobera va fer un temps de 4h14m29s, seguida de Cheynna Treto (Club Trail Running Girona), que va fer un temps de 4h45m18s. En categoria masculina el guanyador va ser Eduard Hernandez (Wild Trail Project), amb un temps de 3h13m10s

La prova es disputà al Parc Natural del Cap de Creus i passà per llocs emblemàtics com el Castell de Verdera, Sant Pere de Rodes, Puig dels Bufadors, Cadaqués, Cala Jóncols, Cala Montjoi i Pla de les Gates.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital