ÀNGELS LLOBERA, SEGONA FÈMINA A AIGÜESTORTES

788
Els germans Miquel i Joan Cerdà
Els germans Miquel i Joan Cerdà "Norai". Foto Martí Cifre.

La corredora pollencina Àngels Llobera va quedar segona a la carrera del parc nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici, una prova en la qual participaven els germans Miquel i Joan Cerdà “Norai” que també obtingueren resultats notables.
Els germans “Norai” corrien a la cursa de 42 quilòmetres i mentre que Joan va fer la carrera, que és molt dura, en un temps de 7 hores i 10 minuts, Miquel invertí 8 hores i 30 minuts.
Pel que fa a Àngels Llobera, que participava en la curs més llarga de 105 quilòmetres, va quedar segona en la categoria fèmina, per darrera de la gran corredora de muntanya Núria Picas. En aquest sentit, s’ha de destacar que l’atleta pollencina duu un recorregut impressionant, amb molt futur per endavant.
La cursa d’Aigüestortes, que se celebrà el dissabte 11 de juliol, és una competició que transcorre per un paisatge espectacular i que es desenvolupa en tres modalitats: 105 quilòmetres, 42 quilòmetres i 21 quilòmetres. Els corredors, que surten de manera esglaonada segons el recorregut, han de superar un desnivell positiu de 7.000 metres i un desnivell acumulat d’uns 14.000 metres a la cursa de 105 quilòmetres que va fer Llobera i d’un desnivell positiu de 3.200 metres i un total de 6.400 metres a la cursa de 42 quilòmetres que varen fer els germans “Norai”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT