AMB “VERSOS DE LA TERRA I LA DONA” MARGA ROTGER PRESENTA, A POLLENÇA, NOVA FORMACIÓ I NOU PROJECTE

251

Aquest diumenge 11 d’abril, a les 19 hores, a l’Església del Convent de Pollença, la cantant Marga Rotger presentarà nova formació i nou projecte. Amb el títol “Versos de la terra i la dona”, Rotger fusiona música i versos d’arrel amb jazz.

Amb aquests “Versos de la terra i la dona”, acompanyen Marga Rotger els músics Markus Herrada (piano), Josep Servera (bateria), Marco Valero (contrabaix) i Aina Pasqual Silva (dansa) a qui l’artista defineix com a “personetes amb gran capacitat d’expressar i emocionar”.

El guió i la posada en escena de “Versos de la terra i la dona” van a càrrec de Xisca Puigserver Vaquer.

L’entrada al concert “Versos de la terra i la dona” del Marga Rotger Quintet és gratuïta, però l’aforament està limitat. Per això, les persones interessades en assistir-hi, han de reservar l’entrada prèviament telefonant al 674 78 19 91, de 10 a 14 hores, de dimarts a dissabte.

PUBLICITAT

Aquest era un dels actes programats amb motiu del Dia de les illes Balears que s’hagué d’ajornar per mor de la situació epidemiològica. I és que, a principis de març, Mallorca es trobava en el nivell més elevat de risc de contagi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital