AMADOR MAGRANER EL PRIMER EN TRAVESSAR LA META DEL GRAN PRIX DE L’ATLÀNTIC

795
Amador Magraner, trofeu en mà, a Puerto del Rey (Puerto Rico), final del Gran Prix de l'Atlàntic.
Amador Magraner, trofeu en mà, a Puerto del Rey (Puerto Rico), final del Gran Prix de l'Atlàntic.

El navegant pollencí Amador Magraner va ser el primer travessar la meta del Gran Prix de l’Atlàntic, a Puerto del Rey (Puerto Rico), on va tocar costa a les 14’20 hores, de dia 31 de gener. En aquesta ocasió, que era la tercera en què Magraner participava al Gran Prix, ha realitzat la regata transoceànica amb el Carat, un bellíssim Swan 44R, una embarcació que ell mateix va posar a punt durant l’estiu passat, i amb un repte: realitzar la travessia en 20 dies sense veure terra.
Repte aconseguit, amb 19 dies, Amador Magraner va fer la travessia que va des de Puerto Calero (Lanzarote) fins a Puerto del Rey (Puerto Rico), una distància de 3.000 milles que va recórrer entre el 12 de gener i el 31 de gener.
El Gran Prix de l’Atlàntic és una regata pensada per a regatistes no professionals, però de gran nivell. I és que, més enllà de la competició, el repte és creuar l’oceà Atlàntic. El Gran Prix ha comptat amb navegants de la talla de Pachi Rivero, Bubi Sansó o els germans Garcia, reconeguts solitaris en Mini 6.50, però també amb el soci del Club Nàutic del Port de Pollença, Lucas de Miguel, que va guanyar la regata en la categoria Mini el 2008.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT