ALTERNATIVA EN DEFENSA DELS DRETS SOCIALS DELS TREBALLADORS D’EMSER

341

Alternativa per Pollença defensa els drets socials dels treballadors de l’empresa municipal de serveis, EMSER, i condemna “les formes de procedir de la gerència de l’empresa municipal i la del seu president, el batle Cifre Ochogavia, els quals han tornat a mostrar un nul respecte cap als drets dels seus treballadors”, apunten en una nota de premsa.

“El passat 19 d’octubre, el Jutjat de lo Social núm. 4 de Palma instà a EMSER a complir l’acordat amb els representants dels treballadors a l’acta de conciliació celebrada davant el TAMIB el passat 12 d’abril de 2019. Dits acords relatius a promocions internes i de negociació del conveni varen servir per a que els treballadors desconvocassin la vaga que tenien prevista davant els continus incompliments de l’empresa”. Per això mateix, Alternativa insta al batle Cifre Ochogavia i al gerent d’EMSER “a complir amb l’execució del Jutjat de lo Social sense cap dilació, alhora que volem donar l’enhorabona als treballadors d’EMSER per defensar els seus drets i el compliment dels acords”. 

No debades, “més d’un any i mig després de la celebració de dita acta de conciliació, l’empresa municipal i la seva gerència no han complit amb l’acordat, el que ha provocat que els representants dels treballadors acudissin a la justícia, la qual una vegada més ha donat la raó donant 10 dies a EMSER per complir l’acord”. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT