ALGUNES PERRUQUERIES I ESTÈTIQUES DEL MUNICIPI DEMANEN LA REDUCCIÓ DE L’IVA

277

Algunes perruqueries i estètiques del municipi de Pollença avui, dimarts 20 d’octubre, fan vaga per demanar una reducció de l’IVA al sector del 21 al 10 per cent.

Un d’aquests salons que fan vaga és el centre d’estètica Aquamarine del Moll. I és que, per a l’esteticista Stefany Rizzale, “la situació per al sector de l’estètica com per als autònoms en general és molt complicada, tant que molts poden arribar a desaparèixer. De fet, per tenir dret a una prestació, cal tenir pèrdues d’un 75 per cent. Llavors, l’ajuda és de 650 euros i hem de continuar pagant l’autònom, o sigui que no cobrim de cap de les maneres”, comenta Rizzale.

En general, al municipi de Pollença, el seguiment és baix, però és molt probable que hi hagi noves convocatòries fins aconseguir que el Govern espanyol rebaixi aquest impost que consideren abusiu i desproporcionat per a un servei essencial. En aquest sentit, “val més perdre un dia i guanyar un dret” sentencia Rizzale animant perruqueres i esteticistes a fer pinya per reivindicar que “ens baixin l’IVA per poder continuar fent feina, perquè som llocs segurs, seguim les mesures sanitàries per evitar contagis”

Fins l’any 2012, el sector gravava en un 8 per cent d’IVA els seus serveis, però, des d’aquell any i a causa de la crisi econòmica, el Govern espanyol va pujar l’impost fins al 21 per cent.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT