ALEGRE CAP DE SETMANA PRIMAVERA

85

L’alegria marca aquest cap de setmana de primavera amb concerts, soparets, circ i teatre.

Concert Cor d’Afama

Avui, divendres 7 de juny, a les 18’30 hores, al Saló Parroquial del Port de Pollença, hi haurà un Concert de Primavera a càrrec del Cor d’Afama, que recentment ha fet el salt a l’escena pública.

Es farà servir el procediment de taquilla inversa.

PUBLICITAT

Sopar Solidari a ca les Monges Noves

També avui, divendres 7 de juny, a partir de les 20’30 hores, al pati del convent dels Sagrats Cors de Pollença, popularment conegudes com les Monges Noves, es farà el Sopar Solidari.

Per 10 euros, els comensals podran sopar, fer unes postres i una beguda. Els tiquets es poden comprar als Sagrats Cors (carrer de Mallorca, 30, de Pollença). A més a més, com és costum, hi haurà rifes per a recaptar beneficis per als nins i nines apadrinats a Rwanda.
Aquest sopar solidari fa ja molts anys que es fa al pati de ca les monges dels Sagrats Cors de Pollença. En l’organització hi participen tant les religioses com la Fundació Cors Oberts, formada per seglars, així com també nombrosos veïns que aporten menjar o objectes per rifar, i ajuda.

Circ: El gran final

Demà, dissabte 8 de juny, a les 12 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, la companyia Bucraà Circus Company oferirà l’espectacle titulat El gran final; un diàleg d’emocions per retre un tribut al treball del pallasso.

Teatre: H-0

Diumenge, 9 de juny, a les 19 hores, a la Sala d”Actes del Port de Pollença, els actors Agnes Llobet i Xavier Frau posaren en escena H-0, una lloada revisió de Hamlet. Teatre del bo amb entrada gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT