AL PUNT INFORMATIU D’AQUESTA QUINZENA…

82

A la portada del PUNT iNFORMATIU Pollença número 613, corresponent a la primera quinzena del mes de maig de 2021, es destaquen els espectaculars resultats per als palistes del Club Nàutic al Campionat d’Espanya, la crompra de Coves Blanques per part d’uns multimilonaris britànics i la incertesa i l’optimisme mesurat dels hotelers pollencins davant l’inici d’una nova temporada marcada per la pandèmia del coronavirus.

A les planes interiors, es recull tota la informació sobre les restes de dues alqueries musulmanes descobertes a Fartàritx del Racó que s’havia avançat a l’anterior edició de Punt Informatiu.

A més de les notícies d’actualitat, aquest número de la revista d’informació local pollencina inclou el tercer i últim lliurament de Pere March sobre “Un brigadista a Coves Blanques”. No hi falta un nou capítol del Memoràndum de Ramon Reig Vila que, aquesta vegada, aprofundeix en “Antigues creences, resultats positius can Diable”.

També trobareu els detalls per cuinar un excel·lent pop amb ceba “tendre i gustós” a partir de la recepta de la cuinera Cati Palou. La glosa “Un càntic als arbres” de Felip Cerdà.

PUBLICITAT

A “Els nostres noms de lloc”, l’investigador Juan M. Torres Velasco se centra en can Mos. Mentre que J,M.P parla sobre “La perspectiva” i Andreu Salom, sobre “País subordinat, país colonitzat”.

Entre altres coses, també es dediquen dues planes a dos comerços emblemàtics de Pollença: can Xumet i can Bisquerra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT