AIXÍ SERÀ L’ARRIBADA DELS REIS D’ORIENT A POLLENÇA I AL MOLL

1140

Tot i el moment tan especial que travessam per culpa del coronavirus, els Reis d’Orient han anunciat que ja preparen la seva arribada a Pollença. I tot i que no faltaran a la seva cita anual amb tots els nins del municipi, la desfilada serà molt diferent. Com tots sabem, els reis són màgics, i per això han afirmat que aquest 5 de gener passaran per tots els carrers del municipi, perquè així tots els nins i nines els puguin veure passar des dels balcons i finestres dels seus domicilis. De fet, des de la casa reial i també de l’Ajuntament demanen a totes les famílies que no surtin de les seves cases a l’hora de la cavalcada a no ser que visquin a fora del poble. Evidentment, tot el que s’està preparant està subjecte a possibles canvis en funció de la situació epidemiològica que hi hagi el dia de la cavalcada.

Reis del 2011

Els Reis a Pollença

Des de l’Ajuntament, que col·laboren amb els Reis d’Orient per preparar la cavalcada, expliquen que aquesta vegada a Pollença les carrosses seran molt diferents de les d’altres anys. Consistiran en vehicles descapotats convenientment endomassats que transportaran ses Majestats Reials d’una manera molt més àgil que altres anys. El regidor de festes, Josep Lluís Pons, explica que l’horari de la cavalcada serà més llarg per poder arribar per tot, fins i tot estan pensant en la possibilitat d’anar a Cala Sant Vicenç. Malauradament no es repartiran caramels i tampoc hi haurà bandes de música. Això sí, s’han arreglat els altaveus dels carrers de Pollença i durant totes les festes sonaran nadales, en determinats horaris. Pel que fa a les cartes, es col·locaran quatre bústies 4 o 5 dies abans del dia dels Reis, igual que l’any passat, perquè tots els nins hi dipositin els seus escrits. Però enguany no hi haurà recepció del patge reial. El que sí que hi haurà és adoració dels Reis a l’església, però s’haurà de seguir on-line.

Els Reis al Port de Pollença

Al Port de Pollença els Reis compten amb la col·laboració de l’Associació de Veïns que també prepara unes carrosses motoritzades similars a les de Pollença. Biel Perelló, de l’Associació de Veïns han afirmat que els Reis també arribaran a tots els carrers, fins i tot els d’urbanitzacions com Gotmar o Síller. Tampoc es repartiran caramels i no hi haurà speaker com altres anys. Els patges del Moll, que habitualment duien regals a les cases el mateix vespre de la cavalcada, enguany no oferiran aquest servei. La cavalcada també durarà més hores i fins i tot és molt possible que comencin de dia. Al Moll es col·locarà una bustia a la plaça Miquel Capllonch 4 o 5 dies abans i tampoc hi haurà recepció del patge reial.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT