AIXÍ ÉS EL NOU PROGRAMA DELS VAGOS DE L’ACERA A IB3 RADIO

417
Pep Solivelles, Ferran Codina i Rafel Covas als estudis de Radio Pollença, durant la gravació de PIN

Joan Rafel Covas, Pep Solivellas i Ferran Codina són molt coneguts a Pollença gràcies al programa que presenten a Ràdio Pollença, L’Acera du Vagos. Ara, però, la seva fama arribarà més enllà de les terres que domina el Puig de Maria. Ahir va començar PIN (Persones Idèntiques a Noltros), un programa/secció d’humor de 15 minuts que s’emetrà cada dijous dins el programa Al Dia d’IB3 Ràdio. Al Dia és un programa d’actualitat diari presentat per Maria Ferrer, i que cada dia de dilluns a divendres a les 12 hores dona el relleu a Al Dia Mallorca, presentat per Joana Solivelles, exdirectora de Ràdio Pollença.

Al primer programa de PIN expliquen que el nom l’han del programa l’han agafat d’aquest video viral

Covas, Solivellas i Codina traslladen l’humor que han explotat els darrers anys L’Acera du Vagos a la ràdio autonòmica. Una secció dividida en tres blocs de 5 minuts on xerren de temes i personatges d’actualitat, sempre des del punt de vista de l’humor. Això sí, reconeix Solivellas a Punt Informatiu que hauran d’actualitzar les seves imitacions de personatges locals pollencins, i fer-ne d’altres més “globals”, almanco a escala balear.

Pel que fa a L’Acera du Vagos, Solivellas explica que ara està aturat, i que encara han de xerrar per veure que faran aquesta temporada.

A continuació compartim els enllaços d’IB3 A la carta on es poden escoltar el programes complets d’ahir de Persones Idèntiques a Noltros i del Al Dia Mallorca, presentat per Joana Solivellas.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT