AHIR, DOS POSITIUS NOUS I DUES ALTES

243

Del Centre de Salut de Pollença informen que ahir, dimarts 10 d’agost, es varen diagnosticar 2 nous positius de coronavirus i es donaren 2 altes. Per tant, en aquests moments, Pollença segueix amb 37 persones amb infecció activa per SARS-CoV-2 al municipi de Pollença.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva l’evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 34 casos d’infecció de SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 97 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 204’1 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 582’3 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 913 casos de coronavirus.

PUBLICITAT

Cal tenir en compte que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflecteixen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT