AGENDA SANTANTONIERA

249

Després d’un matí de música i dimonis per les escoles, la festa de Sant Antoni començarà a les 18 hores, al Club Pollença, amb la inauguració de l’exposició de les teresetes dels germans Formentor, una mostra que es podrà visitar durant tot el mes de gener.

En aquesta mateixa hora i al mateix lloc, el jurat i les autoritats acompanyats pels Xeremiers de la Font du Gall es trobaran per anar cap al Port i començar a voltar pels foguerons que aquest 2020 participen al Concurs de Foguerons.A les 21 hores, els dimonis de Ca de Bou procediran a l’encesa dels foguerons. Mentrestant el jurat deliberarà sobre els foguerons concursants. Una vegada se sàpiga quins són els guanyadors, ho notificaran.

. Després d’una nit de foguerons, torrades i música, el matí del 17 de gener, dia de Sant Antoni, començarà a les 9 hores, amb la sortida de l’autocar des del carrer Roger de Flor fins a Formentor per anar a cerca el Pi.

  • A les 9’30 hores, a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, es dirà l’Ofici de Sant Antoni.
  • A les 10’15 hores, començarà la Colcada i beneïdes a Pollença. I, a les 11’30 hores, serà l’hora de la Colcada i benïdes al Port.
  • També a les 11’30 hores, des de l’Almoina i acompanyats pel so del Xeremiers Orats, els pollencins aniran a cercar el Pi a Ternelles.
  • A les 12 hores, està previst que el Pi de Sant Antoni arribi al Port des de Formentor.
  • A les 12’30 hores, començarà el dinar i a les 14 hores, es calcula que sortirà el Pi cap al poble.
  • A les 13’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch, es plantarà el Pi i començarà la festa fins que algú aconsegueixi coronar-lo.

En arribar a la plaça Vella, a Pollença, el Pi de Sant Antoni es plantarà i, quan algú aconsegueixi arribar a la ramera, la festa haurà acabat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT