AGENDA PRE-NADAL PER AVUI I DEMÀ

67

Com la passada setmana, l’activitat d’aquest cap de setmana pre-Nadal s’intensifica. Per aquest motiu, vet ací les activitats programades per avui, dijous 20 de desembre, i per demà, divendres 21 de desembre.

Bingo de l’AECC

Avui, dijous 20 de desembre, a partir de les 17 hores, al Local Social de l’Associació Mar Blava hi haura un Bingo organitzat per la delegació local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). L’objectiu és recaptar beneficis en la lluita contra el càncer.

Cinema al Club: El Ángel

Avui, dijous 20 de desembre, a les 20’30 hores, es projectarà El Ángel, una pel·lícula dirigida per Luis Ortega i interpretada per Lorenzo Ferro, Chino Darín, Cecilia Roth, Daniel Fanego i Mercedes Morán.

El Ángel és un drama basat en fets reals. De fet, el protagonista Carlitos està inspirat en Carlos Robledo Puch, el pres que fa més temps que està empresonat de la història d’Argentina.

PUBLICITAT

Des de l’adolescència, Carlitos ha manifestat que la seva vertadera vocació és ser lladre. Als 17 anys, coneix Ramon a l’escola. Aviat se sent atret per Ramon i vol cridar la seva atenció. Junts s’embarcaran en un viatge de descobriments, amor i crim.
El Àngel és una pel·lícula Argentina, de 117 minuts de durada, que es va estrenar el 31 d’octubre de 2018. “Entretinguda narració que es beneficia de la inclinació generalitzada a contemplar amb benvolença el mal (…) Ferro, de pintoresca fotogènia, omple de subtils matisos la seva interpretació”, així va escriure el crític Alberto Bermejo a El Mundo, sobre El Ángel.

Concert de Nadal de l’Escola de Música

Demà, divendres 21 de desembre, a partir de les 19 hores, a l’església del Convent, l’alumnat de l’Escola de Música oferirà el Concert de Nadal i oficialment començaran les vacances. En aquesta ocasió, el Cor de Pollença també participarà en el Concert de Nadal. I és que, des d’aquest curs escolar, el Cor té una sala d’assaig al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya; un centre dedicat exclusivament a la música, on a més de l’Escola i el Cor, també hi té un espai la Banda.

Brindis de Nadal a l’AVVP

Demà, divendres 21 de desembre, a les 20 hores, al Local Social de l’AVPP i en el transcurs d’un acte exclusiu per a socis amb l’objectiu de brindar per les festes de Nadal i Cap d’any, es presentarà el calendari “El mateix paisatge amb una mirada diferent” d’Antoni Perelló Valls, editat conjuntament per l’AVVP i PUNT iNFORMATIU.

Ben segur que no hi faltarà l’alegria i la festa, com tampoc una copa de cava i el sorteig de lots nadalencs entre els socis assistents.

Els socis que no puguin assistir a l’acte podran recollir el calendari a l’oficina de l’AVPP de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.

“El dia més curt” a l’Ateneu

L’Ateneu de Pollença el 21 de desembre a les 20 hores participarà per tercer any consecutiu a la celebració del dia més curt, que arreu del món és celebra per reivindicar l’art del curtmetratge.

La programadora dels curts de l’Ateneu és Nila Oliver, comunicadora audiovisual i cinèfila que ha parlat amb els mateixos directors per poder comptar amb les seves obres. A més, amb aquesta sinergia l’Ateneu de Pollença espera poder oferir més activitats entorn el món audiovisual amb projeccions i col·loquis.

Pel que fa a la mostra, la programadora ha optat per mostrar al públic pollencí la qualitat dels cineastes mallorquins amb obres de renom.

En aquest cas es comptarà amb Juarez de na Carme Quetglas, que presenta el curtmetratge “Juárez. Retrat del món d’un fósil vivent” (2015) amb el que ha guanyat nombrosos premis nacionals i internacionals; “Chat vol dir Moix” dels guanyadors al goya Jaume Carrió i Laura Gost i premi al millor curt balear; “Fora de joc” de Miquel Angel Duran guanyador del primer premi al New York Films Infest; “Ma Belle” protagonitzat per Macarena García i dirigit per Antoni Caimari; “Hiperion “de Rubén Jiménez i protagonitzat per Roger Barruezo; i per últim “Espacio y Tiempo” de Marcos Callejo i portagonitzat per Neus Cortès.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT