AGENDA POLLENÇA CAP DE SETMANA: ORNITOLOGIA, EXCURSIONISME, ESPORT I LES CANÇONS DE LEONARD COHEN

21

L’esport, l’ornitologia, l’excursionisme i les cançons de Leonard Cohen en els instruments i la veu d’Sterlin són els protagonistes d’aquest cap de setmana a Pollença.

Però abans de detallar quins són aquests actes us deixam un vídeo per si voleu acompanyar la lectura amb la música de tot un clàssic.

DIVENDRES 27 D’OCTUBRE

Avui a les 19:30 al Club Pollença tindrà lloc la I Jornada de l’Esport. Unes xerrades moderades per Joana Solivelles on intervindran els esportistes pollencins Sete Benavides, Àngels Llobera i Enrique Galindo, a més d’importants tècnics esportius. Hi haurà dues taules rodones: una primera titulada “Valors esportius i alt rendiment”; i posteriorment una segona sota el títol “L’esport a Pollença, present i futur”. L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT

Avui també, a les 20:00 a l’Ateneu Pollença, Joan Carles Palos presentarà el seu llibre “20 rutes en família per Mallorca. Les serres de Llevant vol. I. El conegut periodista i excursionista mallorquí presentarà aquest llibre que ell mateix defineix com “una convidada a conèixer l’illa, passa a passa, fita a fita”.

DISSABTE 28 D’OCTUBRE

A les 16:00 al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola tindrà lloc una nova tertúlia-cafè sobre “La migració d’aus a través de Mallorca”. Mike Montier i Juanjo Bazan, del Grup d’Observació de Rapinyaires d’Albercuix, explicaran quines són les aus més emblemàtique que creuen actualment el nostre cel. L’entrada és gratuïta i no és necessari reserva.

A partir de les 20:30 al Claustre del Convent de Pollença, el grup Sterlin presentarà en concert nou llibre-disc “Llum i negre”. Cançons d’amor i odi de Leonard Cohen reinterpretades en català per la veu d’Adela Peraita, i les guitarres de Paco Torres i Steve Withers. L’entrada-donatiu a l’ONG Dentistas Sobre Ruedas té un preu de 5 euros a mallorca-ticket.com i 7 euros a taquilla.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT