AGENDA PER AL CAP DE SETMANA I PER A NADAL

545

Som a les portes de Nadal, dies de festes i de reunions, dies de vacances que han d’arribar, dies de temps lliure per sortir de casa, dies i dies… Amb aquesta intenció, aquí teniu algunes propostes per al cap de setmana i per a Nadal.

25 ANYS D’ART BUDISTA
Avui, dijous 17 de desembre, a les 19’30 hores, a l’església del Roser, acte commemoratiu dels 25 anys l’exposició d’art budista tibetà, de la visita del Dalai Lama i del mandala, amb la presència del Lama Thubten Wangchen i la presentació per part d’alguns música de la Banda de Pollença de la peça “Música d’arena”.

UNA JORNADA DE REFLEXIÓ MOLT ATAPEÏDA
Els pollencins no tendran molt de temps per reflexionar (diumenge 20 de desembre hi ha eleccions al parlament i al senat), ja que l’agenda del dissabte 19 de desembre, és atapeïdissima. Vet ací algunes activitats programades per aquest dia:
– A les 16’30 hores, al Local Social de l’AAVV del Port de Pollença, la companyia Produccions de Ferro posarà en escena l’obra de teatre per a infants Na Miriam Cacau
Dóna’m la llauna
Amb el nom de Dóna’m la llauna, el grup musical Ballugall omplirà l’horabaixa i el vespre de solidaritat a sa Congregació (la Pobla. El preu de l’entrada: llaunes de conserva de tonyina o de salsa de tomàtiga.
A les 18 hores, hi haurà un espectacle clown
I, a les 21 hores, un concert de Ballugall durant el qual presentaran la nadala “I si fossis tu?”
– Concert divulgatiu: la Sibil·la, a les 19 hores, a l’església del Roser
Ateneu Pollença: a les 19 hores, inauguració del local del carrer Metge Sureda, número 8.

MERCAT DE NADAL
Diumenge 20 de desembre, entre les 10 i les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo, Mercadet de Nadal de l’associació Comerç Pollença.

PUBLICITAT

POESIA I MÚSICA AL CLUB POLLENÇA
Dimecres 23 de desembre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, una selecció de textos de Blai Bonet feta per Pau Vadell que amb el títol d’Els meus alendes, pren cos amb la veu de Miquel Gelabert i Glòria Julià, i la guitarra de Joan Carles Vaquer; dirigits per Maria Rigo.

MATINES
El costum mallorquí és la anar a Matines la Nit de Nadal i fer el dinar familiar el 25 de desembre.
Així que, dijous 24 de desembre, a les 19 hores, a l’església del Port de Pollença, Matines amb el cant de la Sibil·la a càrrec de Marina Reus, i de l’Àngel a càrrec de Claudia Llobera.
A Pollença, les Matines començaran a les 21 hores, a la Parròquia. Aina Ma. Cifre cantarà la Sibil·la i Caterina Cifre, l’Àngel.

BINGOS SOLDIARIS
El dia de Nadal, 25 de desembre, a partir de les 18 hores, al bar 1550, Bingo solidari del CB Colonya Pollença
El dia de Sant Esteve, o Segona Festa, 26 de desembre, a partir de les 18 hores:
– Al Club Pollença, bingo solidari amb l’AECC.
– A La Fusteria, bingo benèfic de l’associació cultural U Camp de l’Oca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT