AGENDA PER AL CAP DE SETMANA DE PRE-FESTES

754
L'il·lustrad'or Jorge Arranz compartirà una sessió d'urban sketcher a Pollença.

A les portes de començar la setmana de festes de la Patrona, aquest cap de setmana l’agenda s’intensifica amb activitats diürnes i nocturnes.

Després del concert que organitzà l’Ateneu de Pollença ahir a la plaça Vella, avui divendres 22 de juliol, a les 20 hores, a Can Llobera, hi haurà una conferència col·loqui sobre “El contracte social, els quatre móns de l’estat del benestar i la implantació de la Renda Bàsica Universal Individual (RBUI)” amb el professor d’Economia de la UIB, Amedeo Spadaro.

Avui mateix, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo, la soprano Raquel Ribas, i el baríton pollencí Joan Seguí, acompanyaran el Cor Ciutat de Palma, el Teen Spirit chorus i la Jove Orquestra de les Illes Balears en el concert benèfic amb Abaimar, Afama, Obreria del Puig i PRODIS, organitzat pel Rotary Club Pollença. El preu de l’entrada és de 10 euros.

Demà, dissabte 23 de juliol, a les 10’30 hores, a la placeta de l’Almoina, hi ha la concentració de Dibuixa Pollença, una trobada d’urban sketcher conduïda per Jorge Arranz.

PUBLICITAT

Les obres realitzades durant aquest matí de dibuix lúdic s’exposaran a la Quadra del Club el capvespre del dissabte i tot el diumenge 24 de juliol.

A les 20 hores, a la galeria Espai d’Art 32, Fernando Fabré inaugura “Pintura i escultura”.

A les 20 hores, a la galeria Dionís Bennàssar, Jorge Azri inaugura una exposició de pintura amb la mar com a protagonista.

I a la Galeria d’Art, a la plaça de l’Ombra, hi ha la col·lectiva de Baget, Vicenç Aguilar i Eugenio Mayor.

També aquest dissabte 23 de juliol, Xisco Provençal, Ramon Provençal i Mabel Ruiz inauguren a la galeria Joan XXIII – Tot Marco del Port.

I, al mateix Port de Pollença, a la galeria 8 ulls hi ha una col·lectiva de diferents artistes.

Per acabar, aquest dissabte 23 de juliol, a les 21’30 hores, a la plaça Major, hi haurà balls populars amb els pollencins Aires de la Cala que ballaran al so dels Xeremiers Orats i els convidats Ibarra-Kaldu que sonaran i ballaran danses del País Basc.

Diumenge 24 de juliol, a les 19’30 hores, a la plaça Vella, hi haurà la presentació del llibre Cap festa sense xeremies! 10 anys de Xeremiers Orats, que ha escrit l’historiador Miquel Amengual i en el qual es recull la història de la primera dècada d’aquesta formació de xeremiers pollencins.

A les 22 hores, al Terrat del Club, Cris Juanico oferirà un concert en solitari, una cita que aquest 2016 arriba a la tercera edició. El preu de l’entrada és de 10 euros per als no socis i de 5 euros per als socis del Club.

 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT