AGENDA PER A UN LLARG CAP DE SETMANA

16

CINEMA

Avui, dijous 7 de desembre, obre un llarg cap de setmana. L’agenda per aquests dies a Pollença comença avui, a les 20’30 hores, al Club Pollença, on cada dijous hi ha cinema.
La pel·lícula que es projectarà avui vespre és Nuestra vida en la Borgoña, un film francès dirigit per Cédric Klapisch. La pel·lícula gira entorn a la tornada de Jean, qui deu anys després d’haver abandonat la seva família i la seva terra, s’assabenta de la mort del pare. Allà es retroba amb els germans i, per espai d’un any, els tres joves recuperaran i reinventaran la fraternitat, a mesura que madura el vi que produeixen.
Com és costum, el film es podrà seguir amb versió original subtitulada a l’espanyol. Nuestra vida en la Borgoña dura 113 minuts.
El preu de l’entrada és de 4 euros per al socis del Club i de 6 euros per als que no són socis.

JAZZ

Demà, divendres 8 de desembre, a les 20’30 hores, a l’església de Sant Domingo hi ha un concert del cicle Jazz Aternatilla amb Hanna Paulsberg Concept, un quartet de referència a Noruega, format per un saxo, un piano, un baix i una bateria. El preu de l’entrada és de 10 euros si es compra de manera anticipada i de 15 euros si es compra a taquilla.

MERCADET DE NADAL

Aquest dissabte 9 de desembre, l’associació de comerciants Comerç Pollença celebrarà un Mercadet de Nadal que, aquest 2018, s’ubicarà exclusivament al carrer Formentor, on s’instal·laran dos castells inflables i, al llarg del dia, hi haurà diverses actuacions diverses amb música i màgia com a protagonistes. En aquest sentit, s’ha de destacar que a migdia hi haurà l’actuació d’un mag.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT